Γνωρίστε την Oμάδα της Indola

Χρώμα και Styling

Η ταλαντούχα και πρωτοποριακή ομάδα μας από στυλίστες και ειδικούς χρώματος τελειοποιούν μοντέρνα looks και δημιουργούν ολοκαίνουργια στυλ εμπνευσμένα από bloggers και τις τελευταίες τάσεις της μόδας στο streetstyle. #SimplySmarter.

Hairdresser Chanel
Chanel
hairdresser_big_mobile_chanel

Chanel

Ειδική σε θέματα χρώματος

Το έμφυτο ταλέντο της Chanel όσον αφορά το χρώμα και την κομψότητα την ανέδειξε σε αγαπημένη στυλίστρια διεθνών σελέμπριτι, style icons και πρακτορείων τοπ μόντελ. Στα σημαντικότερα βήματα της καριέρας της μέχρι σήμερα συμπεριλαμβάνεται η συνεργασία της με τη Louis Vuitton, για τη δημιουργία εντυπωσιακών εξωφύλλων και για διεθνείς εβδομάδες μόδας.


Διαβάστε περισσότερα
Hairdresser Niki
file
hairdresser_big_mobile_niki

Niki

Ειδική σε θέματα χρώματος

Η Niki είναι μια ανερχόμενη και πολύ δημιουργική Colourist, με έδρα στο Σαν Χοσέ της ηλιόλουστης Καλιφόρνια. Μεγάλο μέρος της έμπνευσής της αντλεί από το Instagram, ενώ αναζητά συνεχώς νέους λογαριασμούς που θα διεγείρουν τη δημιουργικότητά της. Της αρέσει να σπάει τους κανόνες στο χρώμα και δεν φοβάται να πειραματίζεται, να δοκιμάζει νέα πράγματα, να χρησιμοποιεί ελεύθερα τη δημιουργικότητά της και να υπερβαίνει τα όριά της! Ή, όπως θα έλεγε και η ίδια: «Να είστε ο εαυτός σας – όποιος κι αν είναι αυτός εκείνη τη μέρα…»


Διαβάστε περισσότερα
Hairdresser Andy
file
hairdresser_big_mobile_andy

Andy

Στυλίστας

Ο Andy καθοδηγεί την ομάδα του με υποδειγματικό τρόπο και με ένα πάθος για τα σχήματα και τις δομές, χάρη στα οποία δημιουργεί πάντα συναρπαστικά look για κάθε πελάτη. Οι δημιουργίες του συμπεριλαμβάνονται σε κορυφαία περιοδικά, όπως το Vogue, καθιστώντας τον απαραίτητο συντελεστή σε εβδομάδες μόδας ανά τον κόσμο.


Διαβάστε περισσότερα
Hairdresser Mustafa
Mustafa
hairdresser_big_mobile_mustafa

Mustafa

Στυλίστας

Έχοντας περάσει τα παιδικά του χρόνια στο κομμωτήριο της μητέρας του, δεν αποτελεί έκπληξη που ο Mustafa αναδείχθηκε σε κορυφαίο στυλίστα μαλλιών. Το ασίγαστο πάθος του τον ανέδειξε σε Κομμωτή της Χρονιάς στη Γερμανία, για τρία συναπτά έτη. Τώρα πια, ο νεαρός και ανερχόμενος στυλίστας επιδείξεων έχει την έδρα του στη Νέα Υόρκη, αλλά εργάζεται σε επιδείξεις μόδας και φωτογραφίσεις σε όλο τον κόσμο. Αντλώντας έμπνευση από το street style και τις τάσεις της μόδας, δημιουργεί μια σειρά διαφορετικών στυλ, για άτομα που λατρεύουν τη μόδα και τη ζωή στις μεγαλουπόλεις.


Διαβάστε περισσότερα