Τελευταία Νεα

Μείνετε ενημερωμένοι. Ακολουθήστε τις πιο φρέσκες ιδέες.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις της Indola για να βρείτε τις πιο φρέσκες ιδέες για τον κόσμο και την οικογένειά μας. Αποκτήστε τις καλύτερες συμβουλές των κομμωτών μας, παρακολουθήστε την επιλογή των σεμιναρίων μας, εξερευνήστε τη νεότερη εμφάνιση και ενημερωθείτε για τις τελευταίες καινοτομίες της Indola.

Autumn_Drop_2022_Overview_880x800

Η συλλογή SSC Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022 κυκλοφόρησε!

To Disruptive Red και το Feathered Pixie

Καλώς ήρθατε στο πρώτο μέρος της συλλογής μας Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022– Nomad Cultures! Τα δύο νέα look μας για αυτό το Φθινόπωρο - το Disruptive Red και το Feathered Pixie - θα αναδείξουν τον νομά που κρύβετε μέσα σας. Είναι ο τρόπος μας να τιμήσουμε αυτή την παράδοση και κληρονομιά. Είναι το αποτέλεσμα της αλληλεπίδρασης πολιτισμικών καταβολών και λαογραφικών επιρροών με μια urban προσέγγιση. Η συλλογή Nomad Cultures αντλεί την έμπνευσή της από την τέχνη της δημιουργίας, από ξεχωριστά άτομα και την περιοχή όπου ζουν. Τώρα έχετε την ευκαιρία να κάνετε το ίδιο.


Summer_Drop_2022_Overview_880x800

Summer drop 2022!

The Blonde Statement, The Short Honey Splash and The Subtle Edge

Το καλοκαίρι έφτασε και φέρνει μαζί του φωτεινά και θετικά vibes που θα δώσουν πραγματική ώθηση στη διάθεσή σας! Για να βελτιώσουμε περαιτέρω τη διάθεσή σας, έχουμε τρεις νέες επανασχεδιασμένες εμφανίσεις που θα φωτίσουν την ατμόσφαιρα στο κομμωτήριο σας και θα χαρίσουν ευχαρίστηση στους πελάτες σας.


New_Blonde_Expert_Overview_880x800

New Blonde Expert Care

Blonde Expert σειρά περιποίησης

Η ΝΕΑ μας Blonde Expert σειρά περιποίησης είναι το τέλειο συμπλήρωμα της σειράς Blonde Expert Χρώματος, εξασφαλίζοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες ξανθού για επαγγελματικά ξανθά αποτελέσματα! Η Hair Bond Technology+* ενσωματωμένη σε όλες τις φόρμουλες, βοηθά στη δημιουργία νέων δεσμών των μαλλιών, εξασφαλίζοντας μια πιο δυνατή, πιο ελαστική δομή της τρίχας και μια υγιή εμφάνιση. Κάντε το την πρώτη σας επιλογή για μια ξέγνοιαστη συντήρηση στο σπίτι ή στο κομμωτήριο! *δεν εφαρμόζεται στο Insta Cool Spray