Τελευταία Νεα

Μείνετε ενημερωμένοι. Ακολουθήστε τις πιο φρέσκες ιδέες.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις της Indola για να βρείτε τις πιο φρέσκες ιδέες για τον κόσμο και την οικογένειά μας. Αποκτήστε τις καλύτερες συμβουλές των κομμωτών μας, παρακολουθήστε την επιλογή των σεμιναρίων μας, εξερευνήστε τη νεότερη εμφάνιση και ενημερωθείτε για τις τελευταίες καινοτομίες της Indola.

SSC_Overview_880x800

Νέες εποχές, νέες τάσεις

Τελευταίες Τάσεις της Άνοιξης

Επιτέλους η άνοιξη επέστρεψε και ήρθε η ώρα να ανακαλύψουμε τις τελευταίες τάσεις της εποχής! Ανακαλύψτε ξανά μαζί μας την τάση του Normcore, η οποία ήταν στη μόδα τελευταία φορά στα τέλη της δεκαετίας του ’90 και στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Ανεπιτήδευτα μοντέρνο, το normcore συνδυάζει την άνεση με την αισθητική.


PCC_Overview_880x800

New Cool Hues Collection

Η τελευταία μας σειρά μοντέρνων μόνιμων βαφών (PCC)

Ανακαλύψτε τις τελευταίες μας αποχρώσεις που θα ενισχύσουν σημαντικά τις υπηρεσίες βαφής για τις πελάτισσες με καστανά μαλλιά. Εμπνευσμένη από φυσικούς, γήινους τόνους και την επιθυμία επανασύνδεσης με τον εαυτό μας, η συλλογή Cool Hues παρουσιάζει μια παλέτα ψυχρών καστανών αποχρώσεων με μικρές παραλλαγές που τονίζουν ιδανικά τη διάσταση των μαλλιών.


ActNow_Overview_880x800

ACT NOW!

Για τον εαυτό σας και για τον πλανήτη

Επειδή ενδιαφέρεστε για τον εαυτό σας και για το περιβάλλον, αναπτύξαμε μια βιώσιμη, vegan, free-from αλλά αποτελεσματική σειρά προϊόντων περιποίησης και styling που αναδεικνύουν τα μαλλιά σας με τον καλύτερο τρόπο! Επειδή εσείς και ο πλανήτης έχετε κάτι κοινό - είστε μοναδικοί! ACT NOW! Because you matter.


img_slider_otc

Έξύπνη Περιποίηση, Λούσιμο & Styling

Εύκολα όπως 1, 2, 3

H Innova αποτελεί την εξυπνότερη επιλογή καθώς σας επιτρέπει να αναδημιουργήσετε Street Style looks με εξαιρετική ποιότητα μαλλιών πανεύκολα όπως 1, 2, 3. Συνδυάστε και ταιριάξτε την έξυπνη ολοκληρωμένη συλλογή της και εκμεταλλευτείτε απεριόριστες δυνατότητες υπηρεσιών. Από το λούσιμο ως το Styling, η νέα τεχνολογία Pixel διασφαλίζει άμεση λάμψη του χρώματος και φυσική ποιότητα μαλλιών. Η εύχρηστη και καινοτόμα τεχνολογία NFC στα προϊόντα γεμίζει το κομμωτήριο με έμπνευση στη στιγμή.


Μάθετε περισσότερα
BlockbusterTechnique_Overview_880x800

Δημοφιλής Τεχνική

Layering

Αυτή η τεχνική βασίζεται στην αρχή της δημιουργίας πολλαπλών στρώσεων συμπληρωματικών ή αντίθετων χρωμάτων. Ανάλογα με το πλάτος και την εναπόθεση των στρώσεων μπορούν να προκύψουν πολλά διαφορετικά αποτελέσματα. Αυτή η τεχνική αφορά τη δημιουργία στρώσεων αντίθετων ή συμπληρωματικών χρωμάτων διαφορετικού βάθους και τόνου με σκοπό την προσθήκη διάστασης και έμφασης. Η τεχνική του layering δημιουργήθηκε για να προσαρμόζεται ώστε να δημιουργούνται πολυδιάστατα χρώματα.


education

ed(you)cation

Μάθετε πώς να δημιουργείτε τα looks χρησιμοποιώντας τα τελευταία προϊόντα και τεχνικές.

Στόχος μας είναι να θέσουμε ΕΣΑΣ στο επίκεντρο όσων κάνουμε και γνωρίζουμε πολύ καλά ότι θέλετε να μάθετε στον δικό σας ρυθμό, όποτε και από όπου εσείς θέλετε. Η επιλογή είναι δική σας. Εμείς σας προτείνουμε: #SimplySmarter.


Εξερευνήστε περισσότερα