Τελευταία Νεα

Μείνετε ενημερωμένοι. Ακολουθήστε τις πιο φρέσκες ιδέες.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις της Indola για να βρείτε τις πιο φρέσκες ιδέες για τον κόσμο και την οικογένειά μας. Αποκτήστε τις καλύτερες συμβουλές των κομμωτών μας, παρακολουθήστε την επιλογή των σεμιναρίων μας, εξερευνήστε τη νεότερη εμφάνιση και ενημερωθείτε για τις τελευταίες καινοτομίες της Indola.

New_SSC_Drop_Overview_880x800

Η Νέα Ανοιξιάτικη SSC Κυκλοφόρησε

The French Bob & The 70s Copper Shag

Η Άνοιξη είναι εδώ και ήρθε η στιγμή να φορτίσουμε τις μπαταρίες και να αναιβάσουμε την δημιουργηκότητα.Σε αυτή την μαγική σεζόν, τα δύο νέα μας looks - Tο French Bob και το 70s Copper Shag κάνουν το ντεμπούτο τους σαν ξεσηκωτικά mood-boosters και φωτείζουν την ατμόσφαιρα με το πνεύμα της νοσταλγίας διακοπών.


New_Blockbuster_Technique_Overview_880x800

New Blockbuster Technique

#draping

Ενισχύστε τις καστανές αποχρώσεις με ένα μίγμα από τόνους που απαλά εισχωρούν και σβήνουν ο ένας μέσα στον άλλο για να δώσετε στα μαλλιά βάθος και υφές. Αυτή η τεχνική μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μπορείτε να πάρετε απαλά τμήματα για ένα διακριτικό και συνεχή αποτέλεσμα ή εναλλακτικά πιο μεγάλα τμήματα για ένα πιο έντονο αποτέλεσμα. Την άνοιξη οι εναλασσόμενες εφαρμογές χρώματος δημιουργούν ένα εξατομικευμένο, μοναδικό αποτέλεσμα που αναδεικνύουν το χρώμα.