σχετικά με εμάς

#SimplySmarter

img_slider_intro

Γεια σας!

Είμαστε η Indola, ένα επαγγελματικό brand μαλλιών με αποστολή να σας χαρίσουμε έμπνευση, υποστηρίξη και έξυπνες λύσεις #SimplySmarter.

Σας υποστηρίζουμε προσφέροντάς σας προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας σε μια προσιτή τιμή, ενώ με τις Street Style Collections μας, σας δίνουμε πρόσβαση στις νεότερες τάσεις και σε ευκολοφόρετα looks από όλο τον κόσμο σε συνδυασμό με τις απαραίτητες δεξιότητες που πρέπει να έχετε.

 

img_ssc

Street Style looks

Λατρεύουμε να ανακαλύπτουμε νέα πράγματα και αναζητούμε έμπνευση από την πραγματική ζωή στους δρόμους του κόσμου. Δουλεύοντας μαζί με την ομάδα μας, τις τελευταίες τεχνικές και τάσεις στο χρώμα από όλο τον κόσμο, τις προσδιορίζουμε σε ευκολοφόρετα looks για να γιορτάσουμε όλους εκείνους που τα χρησιμοποιούν.


img_education

Ed(you)cation

Πιστεύουμε ότι μαθαίνουμε καλύτερα στην πράξη, και προσανατολιζόμαστε στο να δημιουργήσουμε σχετικό ψηφιακό περιεχόμενο που αντανακλά τις καθημερινές προκλήσεις των κομμωτών. Δημιουργούμε βίντεο tutorials με τις τελευταίες τάσεις και τεχνικές που πληροφορούν και προσφέρουν έμπνευση. -Blockbuster τεχνικές -Online αναπτυξιακά προγράμματα -Πακέτο Σεμιναρίων


img_performance

Υψηλή Απόδοση

Οτιδήποτε δημιουργούμε προέρχεται από τις ανάγκες των ανεξάρτητων κομμωτών και γνωρίζουμε ότι η απόδοση στο χρώμα είναι αυτό που τους ενδιαφέρει περισσότερο. Για αυτό το λόγο επικεντρωνόμαστε στην ακατανίκητη ποιότητα χρώματος που προσφέρουμε και ξεπερνά τον ανταγωνισμό στην κατηγορία μας. Τα προϊόντα περιποίησης και styling έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να προσφέρουν λάμψη στο χρώμα και ποιότητα. - Ακατανίκητη απόδοση χρώματος - Διατήρηση χρώματος με διάρκεια - Εκπληκτική λάμψη και ένταση - Μοναδικό Color Transformer - Εύκολη περιποίηση και styling