Ανοιξιάτικα Looks

Το χρώμα επιστρέφει σιγά σιγά στη ζωή μας και δύο νέες τάσεις αναδύονται στο ξεκίνημα της άνοιξης - το Folk touch και το Civil society. Το Folk touch επιστρέφει σε απλούστερες εποχές σε μια τάση που δανείζεται από την οργανική, ρουστίκ αγροτική αισθητική με ζεστούς γήινους τόνους. Το Civil Society είναι μια τάση που αγκαλιάζει το θετικό κίνημα για αλλαγή σε θέματα όπως η ισότητα των φύλων και η κοινωνική πρόοδος. Και η μη συμβατική στάση της νέας γενιάς αντικατοπτρίζεται σε αυτό το τολμηρό απροκάλυπτο look που είναι ναι μεν απέριττο αλλά ωστόσο τρανταχτό σε απήχηση.

spring_civilsociety_female__key_L

Civil Society

- Bleached για γυναίκες

Τα ντεκαπαρισμένα σχήματα με τις διάφορες υφές κάνουν αναφoρά στο punk στοιχείο του look, ενώ ταυτόχρονα προωθεί και μια ανδρόγυνη τάση.


Θέλω να δω περισσότερα
spring_civilsociety_female__key_M
spring_civilsociety_female__key_S
spring_civilsociety_female__var_L
spring_civilsociety_female__var_S

Civil Society

- Damped

Θα πρέπει να δίνει την εντύπωση του αβίαστου, χωρίς να υστερεί όμως σε ύφος. Θα πρέπει να έχει το look του 'μόλις βγήκε από το ντους, και στη συνέχεια πέρασε τα δάκτυλα του/της μέσα από τα μαλλιά. Για να δώσετε ένα έντονο γυάλισμα, στυλιζάρετε σε wet style για φινίρισμα .


Θέλω να δω περισσότερα
spring_civilsociety_female__var_M
spring_civilsociety_male_key_L

Civil Society

- Bleached για άντρες

Η τάση αυτή προσφέρει τη δύναμη ενός καθαρού ντεκαπαρισμένου look με unisex σχήμα.


Θέλω να δω περισσότερα
spring_civilsociety_male_key_M
spring_civilsociety_male_key_S
spring_folktouch__key_L

Folk Touch

- Lived in Pastels

Οι υφαντές ανταύγειες έχουν ως ηχώ τους την ύφανση των φυσικών υφασμάτων, ενώ οι χάλκινοι τόνοι φέρνουν γήινες αποχρώσεις.


Θέλω να δω περισσότερα
spring_folktouch__key_M
spring_folktouch__key_S
spring_folktouch__var_L
spring_folktouch__var_S

Folk Touch

- Get Knotted

Lazy Girl Wave, έχει να κάνει με το να ενισχύσουμε την υπάρχουσα φυσική εμφάνιση των μαλλιών, χρησιμοποιώντας τη θερμότητα για να δημιουργήσουμε τη μνήμη μιας μπούκλας εξασφαλίζοντας αυτό το ακατέργαστο lived in look μαλλιών.


Θέλω να δω περισσότερα
spring_folktouch__var_M

Get the

MyIndola Magazine