Γνωρίστε την Oμάδα της Indola

Χρώμα και Styling

Η ταλαντούχα και πρωτοποριακή ομάδα μας από στυλίστες και ειδικούς χρώματος τελειοποιούν μοντέρνα looks και δημιουργούν ολοκαίνουργια στυλ εμπνευσμένα από bloggers και τις τελευταίες τάσεις της μόδας στο streetstyle. #SimplySmarter.

blogger_big_paddy_1x
blogger_mobile_andy_1x

Paddy

Colourist

Ο Paddy μοιράζει το χρόνο του ανάμεσα στο πολυβραβευμένο Rainbow Room International κομμωτήριο στη Γλασκώβη και ταξιδεύοντας στις πρωτεύουσες μόδας του κόσμου. Έχει δουλέψει υπό τον session legend, Duffy, ενώ έχει επιμεληθεί και τη βαφή, το κούρεμα και το styling μαλλιών για οίκους όπως οι Saint Laurent, η Louis Vuitton,η Rick Owens & Marni.


Διαβάστε περισσότερα
blogger_big_andy_1x
blogger_mobile_andy_1x

Andy

Στυλίστας

Ο Andy Smith είναι στο επάγγελμα της κομμωτικής εδώ και 25 χρόνια. Κατόπιν της αρχικής του κατάρτισης στο Λονδίνο, ο Andy δημιούργησε ένα ανώτερου επιπέδου εκπαιδευτικό σύστημα για τα μαλλιά - αναπτύσσοντας το δικό του καινοτόμο στυλ παρουσίασης σε συνδυασμό με μια ολοκληρωμένη εκπαίδευση των προϊόντων για τα μαλλιά. Ο Andy έχει κερδίσει το βραβείο L'Oréal Color Trophy δύο φορές και το έργο του έχει προβληθεί σε περιοδικά όπως το Vogue, το GQ και το Glamour.


Διαβάστε περισσότερα