SSC S/S 23

Σας παρουσιάζουμε την Ωδή στο Χρώμα. Επειδή ζούμε για τα χρώματα όπως κι εσείς. Μια Οδύσσεια από γήινους, καθημερινούς τόνους μέχρι τολμηρές, εντυπωσιακές προτάσεις!

Το χρώμα είναι ο τρόπος με τον οποίο επικοινωνούμε, ο τρόπος με τον οποίο συνδεόμαστε ως κοινότητα. Τα χρώματα αντικατοπτρίζουν τη στάση και τη συμπεριφορά μας, έτσι ακριβώς θέλουμε να δημιουργήσουμε μια συναισθηματική σύνδεση με όλους τους πραγματικούς λάτρεις των χρωμάτων.

Πιστεύουμε στη δύναμη του χρώματος. Ο τρόπος που κάνετε την προσωπική σας δήλωση είναι μέσα από την επιλογή του. Ο τρόπος που τολμάτε να εκφράζεστε.

Το χρώμα δεν έχει συγκεκριμένη γλώσσα, είναι η επικοινωνία μεταξύ χωρών, πολιτισμών, γενεών, φύλων.

Παίζουμε με την αρμονία και την αντίθεση των χρωμάτων.

Θα τολμήσετε να μας ακολουθήσετε;

DAZZLING EXPRESSION

Το Dazzling Expression παντρεύει την ιστορία με τον μοντερνισμό, συνδυάζοντας ένα τολμηρό σύγχρονο χτένισμα και μια παλιά τάση μόδας, το τζιν. Όπως ακριβώς ο κομψός Holywood cowboy, η γυναίκα της εργατικής τάξης της δεκαετίας του '50, ο μοτοσικλετιστής που καβαλάει τη Harley του. Το Dazzling Expression είναι όλα μαζί σε ένα. Ενσαρκώνει τόσο την ανδρική έμπνευση όσο και το δυναμικό γυναικείο γούστο. Το χρώμα των μαλλιών αναδεικνύει αυτόν τον πλουραλισμό και τη δυαδικότητα με την ισχυρή αντίθεση κίτρινου-πράσινου στο μπροστινό τμήμα.

 

GRACEFUL BROWN

Μια ωδή στις σοκολατί αποχρώσεις και τα κοντά κουρέματα. Οι τούφες ατιμέλητα πέφτουν προς τα πίσω για να κάνουν το look να δείχνει πιο αυθεντικό. Η φινέτσα εμφανίζεται ως δεύτερη σκέψη όταν το βλέμμα πέφτει πάνω στις διακριτικές αντανακλάσεις του κουρέματος και τις πιέτες του φορέματος. Ο συνδυασμός καφέ και πράσινου χρώματος αποπνέει την ηρεμία της φυσής . Το Graceful Brown ενώνει με έξυπνο τρόπο το ανέμελο στοιχείο με την κομψότητα συνδυάζοντας το beach fashion με ένα φόρεμα τύπου κιμονό. 

 

JOYFUL REFINEMENT

Το Joyful Refinement δείχνει ότι το χρώμα είναι μια παγκόσμια γλώσσα που διασχίζει τις γενιές. Συνδυάζει τα σύμβολα της αισιοδοξίας και της φαντασίας στις τάσεις της μόδας και των μαλλιών. Η αίσθηση της επισημότητας και της δύναμης έρχονται από το μακρύ μαύρο φόρεμα και τις γκρίζες αποχρώσεις. Τα φυσικά γκρίζα τελειοποιούνται με απαλές βιολέ αποχρώσεις. Το πράσινο συμβολίζει την ελπίδα, την τύχη και τη δημιουργικότητα. Τα γυαλιά ηλίου που μοιάζουν βγαλμένα από επιστημονική φαντασία με το έντονο μπλε χρώμα να τους προσδίδει την αίσθηση της απόδρασης. Παρουσιάζει πιο πολύ από ποτέ το πόσο εύκολα ενώνονται οι γενιές μέσα στον κόσμο της μόδας. Πιθανότατα το καλύτερο icon της “Grey Pride” (γκρι υπερηφάνεια).

RUBY PERFECTION

O συνδυασμός των πορτοκαλί – ροζ αποχρώσεων του Ruby Perfection με πολύ ευχάριστη διάθεση μας παραπέμπει πίσω στο 2000 και την Juicy Couture. Ήταν ο πιο καυτός συνδυασμός αποχρώσεων της περιόδου εκείνης. Η στρογγυλή γραμμή του κουρέματος έρχεται σε αντίθεση με το ίσιο κόψιμο και το σακάκι. Όλα τα κομμάτια συνδυάζονται με έναν ζεστό τρόπο για να αναδείξουν τη λάμψη αυτού του icon. Εκφράζοντας τη διάθεσή με χρώματα, το Ruby Perfection συμμετέχει στο συναισθηματικό πλουραλισμό. Αυτή είναι η ουσία της Ωδής στο Χρώμα.

DARING LINES

Το Daring Lines εμπνέει ηρεμία και γαλήνη με ένα απαλό look. Το κοντό κούρεμα της πρώτης πλευράς έρχεται σε σύγκρουση με το μακρύ κούρεμα της άλλης. Η μακριά και λαμπερή όψη των μαλλιών θυμίζει ένα συνηθισμένο χτένισμα, ενώ το κοντό κούρεμα το κάνει αντικομφορμιστικό. Στο ίδιο πνεύμα, οι πιο matte τόνοι και το λευκό σε ίσια γραμμή παντελόνι εκφράζουν ισορροπία και ηρεμούν το μυαλό. Οι πετρόλ αποχρώσεις στα μαλλιά ενισχύουν την φυσική κομψότητα του look, ενώ το στράπλες τοπ προσδίδει ένα χαλαρό εφέ που δένει με την επιδερμίδα. 

ΒΡΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗ