Αξία του Brand

#SimplySmarter

Στην Indola αισθανόμαστε περήφανοι/-ες που είμαστε ένα επαγγελματικό brand μαλλιών το οποίο αντλεί έμπνευση από την πραγματική ζωή και τους πραγματικούς ανθρώπους. Για να εστιάσετε σε όλα όσα χρειάζεστε ως κομμωτής. Στην παροχή των υψηλότερων προτύπων ποιότητας, κάνοντας το πολύπλοκο να μοιάζει απλό.

Ed(you)ca­ti­on

Η εξατομικευμένη τμηματική προσέγγιση σας παρέχει με ευπροσάρμοστες εκαιδευτικές ευκαιρίες βάση των διαφορετικών σας αναγκών. Συνδυάζοντας τη δια ζώσης με την digital εκαπαίδευση μπορούμε να σας στηρίζουμε και να σας παρέχουμε την δυνατότητα να βελτιώνετε συνεχώς τις δεξιότητές, εξειδίκευση και τις ικανότητές σας χωρίς όρια. Εδώ θα βρείτε: Γεμάτα έμπνευση σεμινάρια σε χρώμα, κούρεμα & style, προϊοντική ενημέρωση, για ξανθά μαλλιά, ευκαιρίες υπηρεσιών και εξυπηρέτησης, Freehand Painting τεχνική, Education Newsflash και πολλά ακόμη. Όλο το περιεχόμενο θα ανταποκρίνεται στις καθημερινές σας ανάγκες γιατί οι ed(you)cators μας κατέβαλαν τεράστια προσπάθεια να το σχεδιάσουν τέλεια για εσάς.

High Per­for­ming – Con­cise port­fo­lio

Η έξυπνη συλλογή μας προσφέρει με επιτυχία ένα ολοκληρωμένο portfolio, ενισχυμένο από πρωτοποριακή τεχνολογία, επαγγελματική ποιότητα και ανταγωνιστικές τιμές. Εδώ θα βρείτε μερικά εξαιρετικά αποτελέσματα χρώματος της αγοράς - για υψηλής απόδοσης και αξιόπιστες μόνιμες, ημιμόνιμες οξειδωτικές και μη οξειδωτικές υπηρεσίες χρώματος που σας δίνουν ατελείωτες ευκαιρίες δημιουργίας. Η αναγκαία και "λύση" για κάθε ανάγκη σειρά care & styling θα προσφέρει άριστα αποτελέσματα σε κάθε υπηρεσία σας. Υψηλής απόδοσης & vegan προτάσεις θα ικανοποιήσουν και τους πελάτες που τους ενδιαφέρει το περιβαντολλογικό τους αποτύπωμα.

Street Style Looks

Ένα έτοιμο πακέτο έμπνευσης για καθημερινές δημιουργικές ιδέες που σχετίζονται με το πελατολόγιό σας, το οποίο περιλαμβάνει: Τις τελευταίες τάσεις από την δημιουργική μας ομάδα παρέχοντας 24/7 έμπνευση, τις πιο επιτυχημένες και εμπορικές τεχνικές ανά σεζόν με εντυπωσιακά κουρέματα & χρώματα καθώς και εύκολες, εμπορικές υπηρεσίες για τα κομμωτήριά σας. Αυτή η τριμηνιαία έκδοση εμπνευσμένη από τους δρόμους του κόσμου, σας κρατάει απόλυτα ενημερωμένους με αυθεντικά, ευκολοφόρετα και επίκαιρα looks και πώς να τα δημιουργήσετε..

Επιχειρηματική Υποστήριξη

Εξατομικευμένη offline και online εφαρμογή πακέτων για κάθε κύκλο πωλήσεων - από εποχιακές προσφορές έως και loyalty campaigns για το σχεδιασμό άριστων merchandising displays καθώς και instagrammable εργαλεία κομμωτηρίου. Τα πακέτα αυτά θα σας στηρίξουν και θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε την κίνηση στο κομμωτήριό σας, να μεγαλώσετε το μέγεθος της επιχείρησή σας και να μεγιστοποιήσετε την αξία εμπειρίας της πελάτισσάς σας στον χώρο σας.

 

CONTACT US