Skip to Content

SSC S/S 24

Σας παρουσιάζουμε το Creative Confidence. Με την πιο πρόσφατη συλλογή μας για την Άνοιξη / Καλοκαίρι, θέσαμε τις βάσεις για ένα νέο κεφάλαιο ομορφιάς το 2024. Εμπνευσμένοι από τις πρόσφατες αλλαγές στον τρόπο ζωής, στοχεύουμε να εμπνεύσουμε ισορροπία, αυθεντικότητα και αυτοφροντίδα. 

Με την αξιόπιστη τεχνογνωσία μας στα χρώματα, σας προσκαλούμε να αγκαλιάσετε στιγμές παύσης κι αντανάκλασης του εαυτού σας, για να αναζωογονήσετε το πνεύμα σας και να εμπνεύσετε την ψυχή σας. 

Κάθε χτένισμα απογυμνώνεται στην ουσία του κι αφηγείται μια ιστορία δύναμης, αυτοανακάλυψης και δημιουργικής έκφρασης.

Emerald Texture

Το Emerald Texture look έχει να κάνει με την επίτευξη ισορροπίας μεταξύ τολμηρού και casual, δημιουργώντας μία ηρεμία χάρη στους πράσινους τόνους. Το κούρεμα έχει σταδιακό τελείωμα στον αυχένα και μικρές, σφιχτές μπούκλες που προσθέτουν κίνηση, δημιουργώντας ένα ζωντανό, φυσικό αποτέλεσμα. Οι πινελιές των neon πράσινων και των lime κίτρινων αποχρώσεων υφαίνουν μια οπτικά έντονη χωρίστρα. Το look συνδυάζεται καλά με τις άνετες μπλε αποχρώσεις του outfit, προσδίδοντας μια νότα γαλήνης.

Smoky Edge

Το Smoky Edge look θυμίζει τη μυσταγωγία του ουρανού την ώρα του λυκόφωτος, συνδυάζοντας απαλές γκρίζες και σκούρες ανθρακί αποχρώσεις. Το κομψό καρέ κούρεμα με τις ασύμμετρες αφέλειες και τις μοντέρνες πινελιές, εκφράζουν μια στοχαστική διάθεση προσφέροντας μια στιγμή ήρεμης περισυλλογής σε έναν κόσμο γεμάτο θόρυβο. Αυτό το look αποτελεί έναν φόρο τιμής σε όσους τολμούν να εκφράσουν τον εσωστρεφή, γεμάτο αυτοπεποίθηση εαυτό τους.

Dusk Blonde

Ενσαρκώνοντας μια ευγενική αρρενωπότητα, αυτό το look συνδυάζει τους χαλαρωτικούς ξανθούς τόνους με ατημέλητους κυματισμούς. Συνδυασμένο με ένα καθημερινό ντύσιμο εμπνευσμένο από το boho στυλ, ταιριάζει ιδιαίτερα στους άνδρες με ήρεμο χαρακτήρα κι ελεύθερο πνεύμα. Αυτό το στυλ ενσαρκώνει τη γαλήνη που αποπνέει το καλοκαιρινό σούρουπο.

Blueberry Fusion

Μια πλούσια καστανή βάση με έντονες σκούρες βιολετί και παστέλ μπλε ανταύγειες που δημιουργεί μια παύση για το αντισυμβατικό στοιχείο. Το κούρεμα, ένα μίγμα από πιο μακριά τμήματα που έρχονται σε αντίθεση με τις κοντές εσωτερικές στρώσεις, αναδεικνύει μια μοναδική προσωπικότητα. Συνδυασμένο με ένα εντυπωσιακό, εκλεκτικό ντύσιμο, αυτό το look κλείνει το μάτι στη δημιουργική αυτοπεποίθηση και τη διάθεση στοχασμού.

Ruby Flash

Πλούσιο σε εντυπωσιακές κόκκινες αποχρώσεις, το Ruby Flash look αναδεικνύει ζωηρές τοποθετήσεις με έντονη λάμψη στην κορυφή του κεφαλιού. Το κούρεμα, μια λεία κι απαλή σιλουέτα, συνδυάζει άψογα την κομψότητα με την απλότητα. Όταν συνδυάζεται με ένα κομψό ροκ style, το look μεταμορφώνεται σε ένα συναρπαστικό μίγμα τόλμης και στυλ. Είναι πραγματικά φτιαγμένο για εκείνους που δε μπαίνουν απλώς σε ένα δωμάτιο αλλά το φωτίζουν.

Παρτε περισσοτερη

εμπνευση