Αγαπητέ true colour lover,

Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ είναι ό,τι εσείς, ως κομμωτές προσφέρετε στις πελάτισσές σας:

Ο σκοπός είναι να χρησιμοποιήσετε τις δεξιότητές σας να προσφέρετε το επιθυμητό αποτέλεσμα, για το οποίο οι πελάτισσές σας πληρώνουν. Οι πιο επιτυχημένες υπηρεσίες στο κομμωτήριο είναι εκέινες που προσφέρουν μια ολιστική αξία.

Μερίκα από τα πιο σημαντικά κριτήρια που πρέπει να πληροίτε είναι:

 • Να δημιουργήσετε το "WOW" εφέ τόσο για τους κομμωτές όσο και για τις πελάτισσές σας, όπως ένα εμφανές πριν/μετά αποτέλεσμα
 • Κρατείστε το ρεαλιστικό και αποελεσματικό μέσα στο κομμωτήριο, όπως έναν λογικό χρόνο ή κόστος υπηρεσίας
 • Βεβαιωθείτε ότι διαθέτετε μια ολοκληρωμένη σειρά προιόντων για ένα ολοκληρωμένο look & αξία, για να ικανοποιείσετε τις εξατομικευμένες ανάγκες κάθε πελάτισσας
 • Διατηρήστε την αποκλειστικότητα σας - μια υπηρεσία που μόνο ένας επαγγελματίας μπορεί να προσφέρει

Με την Indola, αναπτύξαμε ένα πελατολόγιο "matrix" που θα σας βοηθήσει να αναγνωρίσετε τις ανάγκες της κάθε πελάτισσας και να τις φροντίσετε, είτε είναι 17 είτε 70 ετών! Ανακαλύψτε στις επόμενες σελίδες περισσότερη έμπνευση για τις υπηρεσίες για κάθε ηλικιακή ομάδα.

Colourfully yours,

INDOLA

COLOUR ID ΥΠΗΡΕΣΙΑ

PRECISE MONEY PIECE

Ιδανικό γκρουπ:
Statement Makers
Ηλικιακή ομάδα: 17-24

Είναι η ώρα του παιχνιδιού! Αφήστε τη φαντασία σας να τρέξει ελεύθερα και προσκαλέστε τις πελάτισσές σας να διαλέξουν μέσα από ένα ουράνιο τόξο αποχρώσεων. Για να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό χρωματικό αποτέλεσμα, τα τμήματα των μαλλιών που εφαρμόζεται το χρώμα πρέπει να είναι ανοιχτό ξανθό για μια τέλεια βάση πριν τη βαφή. Η ποιότητα της τρίχας είναι το κλειδί για την επίτευξη ενός υπέροχου, έντονου χρώματος με διάρκεια.

Διασκεδάστε με τη συλλογή των CREA-BOLD και βοηθήστε την πελάτισσά σας να βρει την εξατομικευμένη απόχρωση που ταιριάζει σε εκείνη.

Τεστάρετε το μέγεθος και την τοποθέτηση του τμήματος μαλλιών για μέγιστα και εντυπωσιακά αποτελέσματα

ΒΗΜΑΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ:
 • Κλείστε ένα ραντεβού συμβουλευτικής κι ανακαλύψτε ποιο είναι το αποτέλεσμα που θα ήθελε να έχει η πελάτισσά σας.
 • Ξανοίξτε τη βάση με τη βοήθεια της σκόνης ξανοίγματος RAPID BLOND+ ή τη BLONDE EXPERT Lightener.
 • Όταν επιτύχετε το επιθυμητό επίπεδο ξανοίγματος, λούστε και περιποιηθείτε τα μαλλιά με τη σειρά περιποίησης BLONDE EXPERT που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τα ξανθά, ξανοιγμένα ή με ανταύγειες μαλλιά. Όταν ξανοίγετε με Rapid Blond+ ξεβγάλετε σχολαστικά, λούστε και περιποιηθείτε τα μαλλιά με INDOLA CARE & STYLE Colour Shampoo & Conditioner
 •  Στεγνώστε και σχεδιάστε τα επόμενα βήματα χρώματος. 
Για ένα διαφορετικό, δημιουργικό κι έντονο αποτέλεσμα:
 • Χρησιμοποιήστε τα CREA-BOLD για ένα έντονο, ζωηρό χρώμα ή αναμίξτε τα με το CARE & STYLE Colour Treatment για τη δημιουργία παστέλ αποχρώσεων.
 • Όταν ο χρόνος αναμονής ολοκληρωθεί, ξεβγάλετε σχολαστικά και προχωρήστε στο styling όπως επιθυμείτε. 
 • Μην ξεχάσετε να προτείνετε τη σειρά περιποίησης BLONDE Expert ή τη σειρά INDOLA CARE & STYLE Colour ως ρουτίνα περιποίησης στο σπίτι για τη διατήρηση των υπέροχων χρωματικών αποτελεσμάτων του κομμωτηρίου.

MELT & REFINE ΥΠΗΡΕΣΙΑ

SHEER BLONDES

Ιδανικό γκρουπ:
Simply Sophisticated
Ηλικιακή ομάδα: 25-34

Ανεπιτήδευτη φινέτσα σε ένα πέπλο από απαλό χρώμα κάνει αυτό το ξανθό look αμέσως να ξεχωρίσει. Απαλές, σχεδόν αόρατες ανταύγειες συνδυασμένες με ρεφλέ θα περάσουν το χρώμα στο επόμενο επίπεδο. Σιγουρευτείτε ότι θα προχωρήσετε σε απαλό ξάνοιγμα για να αποφύγετε το πολύ ξανοιγμένο ή λευκό αποτέλεσμα.

Για ανταύγειες που σβήνουν όμορφα μέσα στα μαλλιά με μία τέλεια λάμψη, το BLONDE EXPERT είναι η ιδανική σκόνη ξανοίγματος που σέβεται την ακεραιότητα της κάθε τούφας.

Για να αποκτήσετε ένα όμορφο απαλό αποτέλεσμα, το μυστικό είναι να δημιουργήσετε στρώσεις αποχρώσεων στην ίδια τονική κατεύθυνση, για να αποφύγετε το σχηματισμό σκληρών και ορατών αντιθέσεων.

ΒΗΜΑΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ:
 • Κλείστε ένα ραντεβού συμβουλευτικής κι ανακαλύψτε ποιο είναι το αποτέλεσμα που θα ήθελε να έχει η πελάτισσά σας
 • Για διάφανες, διακριτικές ανταύγειες που κάνουν σβησίματα στη φυσική βάση, χρησιμοποιήστε τη σκόνη ξανοίγματος BLONDE EXPERT.
 • Μετά το χρόνο αναμονής, ξεβγάλετε σχολαστικά, λούστε και περιποιηθείτε τα μαλλιά με τη σειρά περιποίησης BLONDE EXPERT.
 • Στεγνώστε τα μαλλιά και σχεδιάστε τα επόμενα βήματα χρώματος. 
 • Χρησιμοποιήστε τα BLONDE EXPERT Pastels για να ενισχύσετε το χρώμα και τη λάμψη. 
Για ένα διαφορετικό, δημιουργικό έντονο αποτέλεσμα:
 • Χρησιμοποιήστε τα CREA-BOLD για ένα έντονο, ζωηρό χρώμα ή αναμίξτε τα με το CARE & STYLE Colour Treatment για τη δημιουργία παστέλ αποχρώσεων.
 • Μετά το χρόνο αναμονής, ξεβγάλετε σχολαστικά και προχωρήστε στο styling όπως επιθυμείτε. 
 • Μην ξεχάσετε να προτείνετε τη σειρά περιποίησης BLONDE Expert ως ρουτίνα περιποίησης στο σπίτι για να διατηρήσετε τα υπέροχα χρωματικά αποτελέσματα του κομμωτηρίου.

BESPOKE SUBLIMITY ΥΠΗΡΕΣΙΑ

GROWN-OUT SUNKISSED BLONDE

Ιδανικό γκρουπ:
Precision Seeker 
Ηλικιακή ομάδα: 35-44

Ένα χαλαρό, φυσικό στην όψη ξανθό με μία ζεστή ατιμέλητη αίσθηση παραλίας. Διατηρήστε αυτό το απαλό look με την ανάμιξη του COLOR TRANSFORMER με το CREA-MIX 0.00 και ανοίξτε διακριτικά τον τόνο ξανοίγματος, αποφεύγοντας την έντονη διαφορά με την ανανεωμένη ρίζα.

Για μια πιο ολοκληρωμένη προσέγγιση, ενσωματώστε μια INDOLA υπηρεσία περιποίησης στο κομμωτήριο για να ενισχύσετε την εικόνα και την αίσθηση των υγιών μαλλιών. Μην ξεχάσετε να προτείνετε το ιδανικό σαμπουάν για χρήση στο σπίτι για τη διατήρηση του χρώματος και της λάμψης των μαλλιών.

ΒΗΜΑΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ:
 • Κλείστε ένα ραντεβού κι ανακαλύψτε ποιο είναι το αποτέλεσμα που θα ήθελε να έχει η πελάτισσά σας
 • Ξανοίξτε ελαφρώς με το CREA-MIX 0.00 σε ανάμιξη με το COLOR TRANSFORMER (1:1)
 • Μετά το χρόνο αναμονής, ξεβγάλετε σχολαστικά, λούστε και περιποιηθείτε τα μαλλιά με τη σειρά περιποίησης INDOLA CARE & STYLE.
 • Στεγνώστε και σχεδιάστε τα επόμενα βήματα χρώματος αν υπάρχουν. 
 • Μην ξεχάσετε να προτείνετε τη σειρά περιποίησης BLONDE Expert ως ρουτίνα περιποίησης στο σπίτι για τη διατήρηση των υπέροχων χρωματικών αποτελεσμάτων του κομμωτηρίου.

 

COLOUR REBOOT ΥΠΗΡΕΣΙΑ

GREY BLONDING

Ιδανικό γκρουπ:
Simply Loyal
Ηλικιακή ομάδα: 45-55

Ένα αψεγάδιαστο, φυσικό και διαχρονικά κομψό look

Για ένα ξανθό που αβίαστα αναμιγνύει τα γκρίζα μαλλιά στη ρίζα ή για μια πλούσια, λαμπερή απόχρωση σε όλο το μήκος των μαλλιών, αυτή η υπηρεσία θα σας δώσει την ευκαιρία να αυξήθει το πελατολόγιο σας.

Δε θέλουν όλες οι πελάτισσες να κάνουν ανταύγειες, έτσι μια σύνθεση μόνιμης βαφής BLONDE EXPERT  Highlift 100. + θα σας προσφέρει δύναμη ξανοίγματος που θα καμουφλάρει τα γκρίζα με ευκολία, ενώ δημιουργείται ένα απαλό ομοιόμορφο τελείωμα.

ΒΗΜΑΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ:
 • Κλείστε ένα ραντεβού συμβουλευτικής κι ανακαλύψτε ποιο είναι το αποτέλεσμα που θα ήθελε να έχει η πελάτισσά σας
 • Για ένα ξανθό που αβίαστα αναμιγνύει τα γκρίζα μαλλιά, χρησιμοποιήστε το BLONDE EXPERT Highlift 100. +Blend
 • Μετά το χρόνο αναμονής, ξεβγάλετε σχολαστικά, λούστε και περιποιηθείτε τα μαλλιά με τη σειρά περιποίησης BLONDE EXPERT .
 • Στεγνώστε και προχωρήστε στο styling όπως επιθυμείτε.
 • Μην ξεχάσετε να προτείνετε τη σειρά περιποίησης BLONDE Expert ως ρουτίνα περιποίησης στο σπίτι για τη διατήρηση των υπέροχων χρωματικών αποτελεσμάτων του κομμωτηρίου.

COLOUR REVERSAL ΥΠΗΡΕΣΙΑ

SILVER ENHANCEMENT

Ιδανικό γκρουπ:
Happy Transitioner
Ηλικιακή ομάδα: 55+

Δώστε στις πελάτισσές σας που αγαπάνε τα φυσικά τους γκρίζα μαλλιά έναν ακόμη λόγο να γιορτάσουν τις ασημί αποχρώσεις. Μία υπηρεσία toning με τη χρήση των BLONDE EXPERT Pastels θα σας προσφέρει μια στιλάτη επιλογή για την ενίσχυση των φυσικών γκρίζων. 

Προχωρήστε το look στο επόμενο επίπεδο και προσθέστε περισσότερες χρωματικές διακυμάνσεις με μερικά απαλά babylights χρησιμοποιώντας τη σκόνη ξανοίγματος BLONDE EXPERT ή σε ποιο σκούρες αποχρώσεις PCC Cool & Neutral.

Για διατήρηση του χρώματος προτείνετε τη σειρά περιποίησης BLONDE Expert ως ρουτίνα περιποίησης στο σπίτι. Τα μωβ χρωστικά πιγμέντα προσφέρουν περιποίηση στα γκρίζα και τα ξανθά μαλλιά, εξουδετερώνοντας τους κίτρινους τόνους ενώ διατηρούν τις αποχρώσεις πραγματικά ψυχρές. Προτείνετε στις πελάτισσές σας με ποια άλλα προϊόντα μπορούν να το συνδυάσουν. BLONDE EXPERT Insta Cool Shampoo για το λούσιμο, αφήστε 2-5 λεπτά, μετά ξεβγάλετε και συνεχίστε με BLONDE EXPERT Insta Cool Spray Conditioner ή θεραπεία.

ΒΗΜΑΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ:
 • Κλείστε ένα ραντεβού συμβουλευτικής κι ανακαλύψτε ποιο είναι το αποτέλεσμα που θα ήθελε να έχει η πελάτισσά σας
 • Για την ενίσχυση των ασημί αποχρώσεων, χρησιμοποιήστε τα BLONDE EXPERT Pastels που ταιριάζουν στα μαλλιά της πελάτισσάς σας βάσει και του ιστορικού τους. Για να αλλάξετε το look, κάντε babylights στο πλαίσιο του προσώπου με τη χρήση της σκόνης ξανοίγματος BLONDE EXPERT ή PCC Cool & Neutral.
 • Λούστε και περιποιηθείτε τα μαλλιά σας με τη σειρά περιποίησης BLONDE EXPERT, με ειδική σύνθεση για ξανθά, ξανοίγμενα ή με ανταύγειες μαλλιά. Κάντε το styling όπως συνήθως.
 • Μην ξεχάσετε να προτείνετε τη σειρά περιποίησης BLONDE Expert ως ρουτίνα περιποίησης στο σπίτι για τη διατήρηση των υπέροχων χρωματικών αποτελεσμάτων του κομμωτηρίου.

Colour ID Υπηρεσία

Ιδανικό γκρουπ:
Statement Makers
Ηλικιακή ομάδα: 17-24

Έχετε νεαρές πελάτισσες που αναζητούν το Colour ID τους (ταυτότητά χρώματος); Μια πολύ πολύπλευρη ομάδα πελατών με εντελώς διαφορετικές επιθυμίες!

Με την Colour ID υπηρεσία μας μπορείτε να προσφέρετε πολλές λύσεις: από απαλά, διακριτικά παστέλ μαλλιά μέχρι αποχρώσεις που ενισχύουν το φυσικό τους χρώμα…Από κρυφές έντονες αποχρώσεις έως λαμπερά μαλλιά σε χρώματα του ουράνιου τόξου… Όλα είναι δυνατά!

Εάν η πελάτισσά σας θέλει να αναδείξει την απόχρωσή της, ακολουθήστε τον οδηγό μας και χαρίστε της ονειρεμένα rainbow (ουράνιο τόξο) μαλλιά είτε κάνοντας απαλές παστέλ ανταύγειες είτε τελειοποιώντας το χρώμα με αποχρώσεις εμπνευσμένες από το πρίσμα του ουράνιου τόξου.

ΒΗΜΑΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ:
 • Συμβουλευτική
 • Ξανοίξτε, εάν χρειάζεται, με τη χρήση RAPID BLOND+ ή BLONDE EXPERT
 • Ελέγξτε αν έχει επιτευχθεί το επιθυμητό επίπεδο ξανοίγματος, ξεβγάλετε καλά, λούστε και χρησιμοποιήστε Color Conditioner
 • Στεγνώστε τα μαλλιά με πιστολάκι και σχεδιάστε τα επόμενα βήματα της βαφής
 • Προσθέστε CREA-BOLD για έντονα αποτελέσματα ή αναμίξτε με τη μάσκα για βαμμένα μαλλιά για πιο απαλά παστέλ ή την ενίσχυση της φυσικής απόχρωσης
 • Μετά τον χρόνο δράσης, ξεβγάλετε σχολαστικά και φορμάρετε όπως συνήθως
 • Φροντίστε να προτείνετε ένα σύστημα περιποίησης στο σπίτι για τη διατήρηση του χρωματικού αποτελέσματος
Απαλά παστέλ και ενίσχυση των φυσικών:

Είτε είναι ψυχρές τον χειμώνα είτε απαλές και γλυκές το καλοκαίρι, αυτές οι ανοιχτές παστέλ αποχρώσεις αντέχουν στη δοκιμασία του χρόνου ξανά και ξανά.

Όχι μόνο είναι πάντα στη μόδα, αλλά είναι και ένας εξαιρετικός τρόπος να φτιάξετε τη διάθεση των τολμηρών πελατισσών σας που θέλουν να αλλάζουν το χρώμα τους τακτικά, επιτρέποντάς τους να εξερευνήσουν πιο χαρούμενες αποχρώσεις με χαμηλές απαιτήσεις συντήρησης στη χρωματική συλλογή της INDOLA.

Ταυτόχρονα, λειτουργούν ως το τέλειο ενισχυτικό βαφής για φυσικές αποχρώσεις.

Πώς να φροντίσετε το rainbow look των μαλλιών

Έχετε τελειοποιήσει τα μαλλιά σε αποχρώσεις του ουράνιου τόξου των πελατισσών σας. Δείξτε τους πώς να φροντίσουν το νέο τους look.

Συμβουλή 1: Δημιουργήστε ένα πρόγραμμα περιποίησης μαλλιών με τη σειρά προϊόντων περιποίησης INDOLA
Συμβουλή 2: Προτείνετε τακτικές touch-up επισκέψεις στο κομμωτήριο, κλείστε ραντεβού συντήρησης
Συμβουλή 3: Λούζετε τα μαλλιά λιγότερο συχνά

Λαμπερά μαλλιά στα χρώματα του ουράνιου τόξου:

Υπάρχει ένα πλήρες φάσμα αποχρώσεων για να διαλέξετε! Για να πετύχετε το καλύτερο δυνατό χρώμα, τα τμήματα των μαλλιών στα οποία εφαρμόζετε τη βαφή πρέπει να έχουν βάση το ανοιχτό ξανθό για να έχετε έναν τέλειο καμβά πριν τη βαφή. Η περιποίηση είναι το κλειδί για να επιτύχετε όμορφο, τολμηρό χρώμα που διαρκεί.

Το δεύτερο βήμα για να επιτύχετε το τελικό σας αποτέλεσμα είναι να χρησιμοποιήσετε τη σειρά CREA-BOLD. Πειραματιστείτε με διάφορα αποτελέσματα και γίνετε δημιουργικοί για να επιτύχετε ένα μοναδικό rainbow look. Το κλειδί είναι να σκεφτείτε τα χωρίσματα και τις τοποθετήσεις των αποχρώσεων και να συμφωνήσετε με την πελάτισσά σας πώς θα πρέπει να φαίνονται οι χρωματικές τοποθετήσεις μετά το styling.

Melt & refine Υπηρεσία

Ιδανικό γκρουπ:
Simply Sophisticated
Ηλικιακή ομάδα: 25-34

Ευέλικτες επιλογές, προσαρμοσμένες υπηρεσίες και έμπνευση από τις τελευταίες τάσεις σε συνδυασμό με συμβουλές από τον κομμωτή είναι όλα αυτά που αναζητούν οι πελάτισσες γύρω στα 30.
Ακριβά ξανθά και πιο καστανά μαλλιά φέρνουν περισσότερο ύψος και κατεύθυνση τόνου και λάμψη. Ή απλώς ενισχύουν το υπάρχον χρώμα τους με τον πιο φυσικό τρόπο. 

Η υπηρεσία Melt & Refine παρουσιάζει διακριτικές ανταύγειες που λάμπουν, γυαλίζουν και προσδίδουν μια χαλαρή πολυτέλεια. Ένα διακριτικό αποτέλεσμα αντίθεσης, με μικρές απαιτήσεις συντήρησης, αλλά ακαταμάχητη λάμψη.

ΒΗΜΑΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ:
 • Συμβουλευτική
 • Για διακριτικές, ανεπαίσθητες ανταύγειες που ενσωματώνονται στα φυσικά μαλλιά, χρησιμοποιήστε το BLONDE EXPERT Lightener
 • Για να βελτιώσετε τα φυσικά μαλλιά χρησιμοποιήστε PCC με ή χωρίς COLOR TRANSFORMER ανάλογα με το αποτέλεσμα
 • Μετά τον χρόνο δράσης ξεβγάλετε καλά, λούστε και περιποιηθείτε τα μαλλιά με προϊόντα για βαμμένα μαλλιά
 • Στεγνώστε τα μαλλιά με πιστολάκι και σχεδιάστε τα επόμενα βήματα της βαφής, εάν χρειάζεται
 • Προσθέστε CREA-BOLD σε ανάμιξη με μάσκα για βαμμένα μαλλιά για περισσότερη ενίσχυση χρώματος και λάμψη
 • Μετά τον χρόνο δράσης, ξεβγάλετε σχολαστικά και φορμάρετε όπως συνήθως
 • Φροντίστε να προτείνετε ένα σύστημα περιποίησης στο σπίτι για τη διατήρηση του χρωματικού αποτελέσματος
Πλούσιες καστανές και κόκκινες αποχρώσεις

Οι διαφορετικές αποχρώσεις καστανών και κόκκινων είναι απίστευτα λαμπερές, και βασίζονται σε απαλά, διακριτικά σκούρα και ανοιχτά ρεφλέ που παραμένουν στην ίδια απόχρωση βάσης. Κάθε δημιουργία πρέπει να είναι διακριτική, αλλά και εντυπωσιακή. Το κλειδί και σε αυτήν την εμφάνιση είναι η περιποίηση. Οι άκρες θα πρέπει να φαίνονται λαμπερές, χωρίς να φριζάρουν αλλά ταυτόχρονα εύκολες στο styling, οπότε εστιάστε τόσο στην ενυδάτωση όσο και στο χρώμα όταν δημιουργείτε αυτήν την υπηρεσία.

Ιριδίζον ξανθό

Οι ιριδίζουσες, σχεδόν αόρατες ανταύγειες στις οποίες έχει εφαρμοστεί ρεφλέ θα ανεβάσουν το χρώμα στο επόμενο επίπεδο, αλλά κρατήστε το ξάνοιγμα χαμηλά για να αποφύγετε μια πολύ ανοιχτή και ξεθωριασμένη εμφάνιση. Οι ανταύγειες αυτές πρέπει να ενσωματώνονται στα μαλλιά και να προσφέρουν άψογη λάμψη, γι’ αυτό το BLONDE EXPERT είναι το ιδανικό προϊόν ξανοίγματος που σέβεται την υγεία κάθε τούφας. Το μυστικό βρίσκεται στις στρώσεις αποχρώσεων στην ίδια τονική κατεύθυνση, ώστε να αποφύγετε τη δημιουργία ανομοιογενών τουφών.

Colour refinement

Αν η πελάτισσά σας έχει ωραίο πολυδιάστατο φυσικό χρώμα στα μαλλιά της, μια ανανέωση χρώματος ίσως είναι αυτό που χρειάζονται να αναδείξουν την υπάρχουσα πλούσια εικόνα με PCC και COLOR TRANSFORMER Επίσης αναμίξτε το CREA-BOLD με τη θεραπεία για βαμμένα μαλλιά.

Bespoke sublimity Υπηρεσία

Ιδανικό γκρουπ:
Precision Seeker 
Ηλικιακή ομάδα: 35-44

Η αίσθηση των φρεσκοβαμμένων μαλλιών είναι ασύγκριτη. Για τους ειδικούς στη βαφή και για τις πελάτισσες, η διαδικασία της βαφής προσφέρει ικανοποίηση, είτε ανανεώνετε τις ανταύγειες, είτε δημιουργείτε ένα λαμπερό ομοιόμορφο χρωματικό αποτέλεσμα, είτε θέλετε να καλύψετε τα πρώτα γκρίζα.

ΒΗΜΑΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ:
 • Συμβουλευτική
 • Για να ανανεώσετε το χρώμα στα μαλλιά χρησιμοποιήστε PCC με ή χωρίς COLOR TRANSFORMER ανάλογα με το αποτέλεσμα
 • Μετά τον χρόνο δράσης ξεβγάλετε καλά, λούστε και χρησιμοποιήστε το Colour Conditioner
 • Στεγνώστε τα μαλλιά με πιστολάκι και σχεδιάστε τα επόμενα βήματα της βαφής, εάν χρειάζεται
 • Φροντίστε να προτείνετε ένα σύστημα περιποίησης στο σπίτι για τη διατήρηση του χρωματικού αποτελέσματος

 

ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ:
 • Συμβουλευτική
 • Εφαρμογή θεραπείας και μασάζ
 • Ξεβγάλετε καλά
 • Φορμάρετε όπως συνήθως
που θα καλύψει απαλά τα πρώτα λευκά στις ρίζες

Προτείνουμε να επιλέξετε μια ημιμόνιμη βαφή μαλλιών που θα καλύψει απαλά τα πρώτα λευκά στις ρίζες χωρίς να δημιουργήσει έντονη ανομοιογένεια όταν θα αρχίσει να βγαίνει η ρίζα. Μπορείτε να τολμήσετε να επιτύχετε το πιο τέλειο τελικό αποτέλεσμα, δημιουργώντας ένα όμορφο χρώμα με PCC και το COLOR TRANSFORMER για να καλύψετε τα πρώτα γκρίζα ή απλά για να ανανεώσετε το χρώμα.

Ταυτόχρονα, οι πελάτισσές σας συνειδητοποιούν ότι τα όμορφα μαλλιά και το υγιές τριχωτό της κεφαλής πάνε μαζί. Προτείνετε μια παράλληλη υπηρεσία περιποίησης στο κομμωτήριο για μια ολιστική προσέγγιση. Επόμενο βήμα: διατηρήστε το χρώμα τέλειο για όσο το δυνατόν περισσότερο, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι τα μαλλιά είναι υγιή και λαμπερά, προτείνοντας το καλύτερο σαμπουάν για βαμμένα μαλλιά ή πώς προστατεύουμε τα μαλλιά από τον ήλιο. Μη διστάσετε να δώσετε στις πελάτισσές σας πληροφορίες για το πώς να φροντίζουν τα βαμμένα μαλλιά σαν επαγγελματίες στο σπίτι.

Colour reboot Υπηρεσία

Ιδανικό γκρουπ:
Simply Loyal
Ηλικιακή ομάδα: 45-55

Όταν οι πελάτισσες αρχίζουν να βλέπουν τα πρώτα γκρίζα, συνήθως επιλέγουν να καλύψουν τις γκρίζες ρίζες. Ειδικά σε αυτήν την ομάδα, οι πελάτισσες θέλουν ένα φυσικό look, που σας δίνει πολλές ευκαιρίες.

Με την υπηρεσία Color Reboot (αναζωογόνηση χρώματος) μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ανταύγειες για να αναμίξετε τα γκρίζα μαλλιά τους ή να δημιουργήσετε σκιές που θα ενοποιήσουν ομοιόμορφα τις γκρίζες ρίζες. Οι ανταύγειες μπορούν ακόμη και να κάνουν τα μαλλιά να φαίνονται πιο πυκνά.

Το αποτέλεσμα; Ομοιόμορφο, εξαιρετικά φυσικό αποτέλεσμα - ένα πολυτονικό look που ταιριάζει σε όλους, από ξανθές και κοκκινομάλλες έως

ΒΗΜΑΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ:
 • Συμβουλευτική
 • Για ανταύγειες σε πολλούς τόνους, babylights ή balayage, χρησιμοποιήστε το Blonde Expert lightener
 • Για ομοιόμορφη κάλυψη των γκρίζων μαλλιών χρησιμοποιήστε το PCC ή το BLONDE EXPERT Ultra Blend+
 • Μετά τον χρόνο δράσης ξεβγάλετε καλά, λούστε και χρησιμοποιήστε το Colour Conditioner
 • Στεγνώστε τα μαλλιά με πιστολάκι και σχεδιάστε τα επόμενα βήματα της βαφής, εάν χρειάζεται π.χ. να ενισχύσετε τις ανταύγειες με περισσότερους τόνους
 • Μετά τον χρόνο δράσης, ξεβγάλετε σχολαστικά και φορμάρετε όπως συνήθως
 • Φροντίστε να προτείνετε ένα σύστημα περιποίησης στο σπίτι για τη διατήρηση του χρωματικού αποτελέσματος
ΒΑΨΤΕ ΤΑ ΓΚΡΙ ΜΑΛΛΙΑ ΑΝ:

Η πελάτισσά σας θέλει μια απόχρωση στις ρίζες που να πλησιάζει τα γκρίζα της ή προτιμά να έχει την ίδια πλούσια, λαμπερή απόχρωση σε όλα τα μαλλιά της. Δεν θέλουν όλες ανταύγειες, επομένως μια σύνθεση με μόνιμες βαφές PCC ή BLONDE EXPERT Ultra Blend+ θα σας επιτρέψει να καλύψετε τα γκρίζα μαλλιά, ενώ δημιουργείτε παράλληλα ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

ΚΑΝΤΕ ΓΚΡΙ ΑΝΤΑΥΓΕΙΕΣ ΑΝ:
Η πελάτισσά σας έχει ήδη μαλλιά με ανταύγειες που θέλει να τα διατηρήσει ή θέλει να δοκιμάσει ανταύγειες για πρώτη φορά για να καλύψει τα γκρίζα μαλλιά της. Για όσες θέλουν πλήρη κάλυψη και ανταύγειες, η διπλή διαδικασία είναι η καλύτερη λύση. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει πρώτα να βάψετε τις ρίζες και μετά να κάνετε μερικές ανταύγειες σε διάφορους τόνους. Σήμερα, υπάρχουν πάρα πολλές τεχνικές για να κάνετε ανταύγειες, όπως balayage ή babylights.

Όπως όλα τα βαμμένα μαλλιά, έτσι και τα γκρίζα χρειάζονται θρέψη και περιποίηση. Φροντίστε να χρησιμοποιείτε προϊόντα περιποίησης ως τελικό βήμα της υπηρεσίας και ενημερώστε τις πελάτισσές σας πώς να διατηρήσουν το χρώμα τους όταν θα φύγουν από το κομμωτήριο.

Colour reversal Υπηρεσία

Ιδανικό γκρουπ:
Happy Transitioner
Ηλικιακή ομάδα: 55+

Η πελάτισσά σας θέλει απλώς να επαναφέρει τα γκρίζα μαλλιά της ή έχει ασημί τούφες που χρειάζονται βελτίωση;

Θα λατρέψει την Colour Reversal (επαναφορά γκρίζου χρώματος) υπηρεσία. Αναμιγνύοντας τα γκρι και τα ξανθά με πιο σκούρες αποχρώσεις, αυτή η υπηρεσία δημιουργεί φως και σκιές, με αποτέλεσμα τα μαλλιά να αλλάζουν απόχρωση και να λαμπυρίζουν με κάθε κίνηση.

Η υπηρεσία επαναφοράς χρώματος δημιουργεί μια πολυδιάστατη εμφάνιση για την πελάτισσά σας, ανεξάρτητα από το αν έχει ήδη γκρίζα μαλλιά ή αν θέλει να τα επαναφέρει σε γκρίζα απόχρωση.

ΒΗΜΑΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ:
 • Συμβουλευτική
 • Για επαναφορά σε γκρίζα, χρησιμοποιήστε το PCC και το Color Transformer. Ανάλογα με το ιστορικό βαφής των μαλλιών, μπορείτε να δοκιμάσετε μερικά babylights γύρω από το πρόσωπο με το BLONDE EXPERT lightener.
 • Λούστε με σαμπουάν και περιποιηθείτε τα μαλλιά με ειδικά προϊόντα για βαμμένα ή αποχρωματισμένα μαλλιά. Φορμάρετε όπως συνήθως.
 • Φροντίστε να προτείνετε ένα σύστημα περιποίησης στο σπίτι για τη διατήρηση του χρωματικού αποτελέσματος
 • Για συντήρηση, χρησιμοποιήστε το σαμπουάν και τη θεραπεία BLONDE EXPERT InstaCool
ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΑΣΗΜΙ ΤΟΝΟΥ:

Ενημερώστε τις πελάτισσές σας με γκρίζα μαλλιά ότι μπορούν να λούζουν τα μαλλιά τους με ένα μωβ σαμπουάν, ένα spray conditioner και μια θεραπεία. 

Δεν είναι μόνο για τις ξανθιές. Τα βιολέ πιγμέντα μπορούν επίσης να εξουδετερώσουν τους κίτρινους τόνους σε γκρίζα και ασημί μαλλιά. 

Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να τα λούζουν με το σαμπουάν BLOND EXPERT InstaCool , να το αφήσουν να δράσει για 2-5 λεπτά, στη συνέχεια να τα ξεβγάλουν και να συνεχίσουν με το spray conditioner ή τη θεραπεία BLONDE EXPERT InstaCool.

ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΕ ΓΚΡΙΖΑ ΜΑΛΛΙΑ:

Εάν η πελάτισσά σας θέλει να μεταβεί σε γκρίζες αποχρώσεις, μπορείτε να προσθέσετε προσεκτικά lowlights ή πιο ανοιχτά babylights γύρω από τη γραμμή των μαλλιών για να προσθέσετε μεγαλύτερη διάσταση.

Δοκιμάστε αυτές τις πιο σκούρες ανταύγειες με PCC και το COLOR TRANSFORMER για να δημιουργήσετε ένα ελαφρώς πιο διάφανο αποτέλεσμα. Ή, για να επιτύχετε υψηλότερη ένταση χρώματος, εφαρμόστε PCC cool, σκούρες αποχρώσεις με 100 κάλυψη και βαθύτερο φινίρισμα. 

Το τέλειο προϊόν για τη δημιουργία babylights είναι το BLONDE EXPERT Lightener.

Όπως όλα τα βαμμένα μαλλιά, έτσι και τα γκρίζα χρειάζονται θρέψη και περιποίηση. Φροντίστε να χρησιμοποιείτε προϊόντα περιποίησης ως τελικό βήμα της υπηρεσίας και ενημερώστε τις πελάτισσες πώς να διατηρήσουν το χρώμα τους όταν θα φύγουν από το κομμωτήριο.