Αγαπητέ true colour lover,

Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ είναι ό,τι εσείς, ως κομμωτές προσφέρετε στις πελάτισσές σας:

Ο σκοπός είναι να χρησιμοποιήσετε τις δεξιότητές σας να προσφέρετε το επιθυμητό αποτέλεσμα, για το οποίο οι πελάτισσές σας πληρώνουν. Οι πιο επιτυχημένες υπηρεσίες στο κομμωτήριο είναι εκέινες που προσφέρουν μια ολιστική αξία.

Μερίκα από τα πιο σημαντικά κριτήρια που πρέπει να πληροίτε είναι:

 • Να δημιουργήσετε το "WOW" εφέ τόσο για τους κομμωτές όσο και για τις πελάτισσές σας, όπως ένα εμφανές πριν/μετά αποτέλεσμα
 • Κρατείστε το ρεαλιστικό και αποελεσματικό μέσα στο κομμωτήριο, όπως έναν λογικό χρόνο ή κόστος υπηρεσίας
 • Βεβαιωθείτε ότι διαθέτετε μια ολοκληρωμένη σειρά προιόντων για ένα ολοκληρωμένο look & αξία, για να ικανοποιείσετε τις εξατομικευμένες ανάγκες κάθε πελάτισσας
 • Διατηρήστε την αποκλειστικότητα σας - μια υπηρεσία που μόνο ένας επαγγελματίας μπορεί να προσφέρει

Με την Indola, αναπτύξαμε ένα πελατολόγιο "matrix" που θα σας βοηθήσει να αναγνωρίσετε τις ανάγκες της κάθε πελάτισσας και να τις φροντίσετε, είτε είναι 17 είτε 70 ετών! Ανακαλύψτε στις επόμενες σελίδες περισσότερη έμπνευση για τις υπηρεσίες για κάθε ηλικιακή ομάδα.

Colourfully yours,

INDOLA

Colour ID Υπηρεσία

Ιδανικό γκρουπ:
Statement Makers
Ηλικιακή ομάδα: 17-24

Έχετε νεαρές πελάτισσες που αναζητούν το Colour ID τους (ταυτότητά χρώματος); Μια πολύ πολύπλευρη ομάδα πελατών με εντελώς διαφορετικές επιθυμίες!

Με την Colour ID υπηρεσία μας μπορείτε να προσφέρετε πολλές λύσεις: από απαλά, διακριτικά παστέλ μαλλιά μέχρι αποχρώσεις που ενισχύουν το φυσικό τους χρώμα…Από κρυφές έντονες αποχρώσεις έως λαμπερά μαλλιά σε χρώματα του ουράνιου τόξου… Όλα είναι δυνατά!

Εάν η πελάτισσά σας θέλει να αναδείξει την απόχρωσή της, ακολουθήστε τον οδηγό μας και χαρίστε της ονειρεμένα rainbow (ουράνιο τόξο) μαλλιά είτε κάνοντας απαλές παστέλ ανταύγειες είτε τελειοποιώντας το χρώμα με αποχρώσεις εμπνευσμένες από το πρίσμα του ουράνιου τόξου.

ΒΗΜΑΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ:
 • Συμβουλευτική
 • Ξανοίξτε, εάν χρειάζεται, με τη χρήση RAPID BLOND+ ή BLONDE EXPERT
 • Ελέγξτε αν έχει επιτευχθεί το επιθυμητό επίπεδο ξανοίγματος, ξεβγάλετε καλά, λούστε και χρησιμοποιήστε Color Conditioner
 • Στεγνώστε τα μαλλιά με πιστολάκι και σχεδιάστε τα επόμενα βήματα της βαφής
 • Προσθέστε CREA-BOLD για έντονα αποτελέσματα ή αναμίξτε με τη μάσκα για βαμμένα μαλλιά για πιο απαλά παστέλ ή την ενίσχυση της φυσικής απόχρωσης
 • Μετά τον χρόνο δράσης, ξεβγάλετε σχολαστικά και φορμάρετε όπως συνήθως
 • Φροντίστε να προτείνετε ένα σύστημα περιποίησης στο σπίτι για τη διατήρηση του χρωματικού αποτελέσματος
Απαλά παστέλ και ενίσχυση των φυσικών:

Είτε είναι ψυχρές τον χειμώνα είτε απαλές και γλυκές το καλοκαίρι, αυτές οι ανοιχτές παστέλ αποχρώσεις αντέχουν στη δοκιμασία του χρόνου ξανά και ξανά.

Όχι μόνο είναι πάντα στη μόδα, αλλά είναι και ένας εξαιρετικός τρόπος να φτιάξετε τη διάθεση των τολμηρών πελατισσών σας που θέλουν να αλλάζουν το χρώμα τους τακτικά, επιτρέποντάς τους να εξερευνήσουν πιο χαρούμενες αποχρώσεις με χαμηλές απαιτήσεις συντήρησης στη χρωματική συλλογή της INDOLA.

Ταυτόχρονα, λειτουργούν ως το τέλειο ενισχυτικό βαφής για φυσικές αποχρώσεις.

Πώς να φροντίσετε το rainbow look των μαλλιών

Έχετε τελειοποιήσει τα μαλλιά σε αποχρώσεις του ουράνιου τόξου των πελατισσών σας. Δείξτε τους πώς να φροντίσουν το νέο τους look.

Συμβουλή 1: Δημιουργήστε ένα πρόγραμμα περιποίησης μαλλιών με τη σειρά προϊόντων περιποίησης INDOLA
Συμβουλή 2: Προτείνετε τακτικές touch-up επισκέψεις στο κομμωτήριο, κλείστε ραντεβού συντήρησης
Συμβουλή 3: Λούζετε τα μαλλιά λιγότερο συχνά

Λαμπερά μαλλιά στα χρώματα του ουράνιου τόξου:

Υπάρχει ένα πλήρες φάσμα αποχρώσεων για να διαλέξετε! Για να πετύχετε το καλύτερο δυνατό χρώμα, τα τμήματα των μαλλιών στα οποία εφαρμόζετε τη βαφή πρέπει να έχουν βάση το ανοιχτό ξανθό για να έχετε έναν τέλειο καμβά πριν τη βαφή. Η περιποίηση είναι το κλειδί για να επιτύχετε όμορφο, τολμηρό χρώμα που διαρκεί.

Το δεύτερο βήμα για να επιτύχετε το τελικό σας αποτέλεσμα είναι να χρησιμοποιήσετε τη σειρά CREA-BOLD. Πειραματιστείτε με διάφορα αποτελέσματα και γίνετε δημιουργικοί για να επιτύχετε ένα μοναδικό rainbow look. Το κλειδί είναι να σκεφτείτε τα χωρίσματα και τις τοποθετήσεις των αποχρώσεων και να συμφωνήσετε με την πελάτισσά σας πώς θα πρέπει να φαίνονται οι χρωματικές τοποθετήσεις μετά το styling.

Melt & refine Υπηρεσία

Ιδανικό γκρουπ:
Simply Sophisticated
Ηλικιακή ομάδα: 25-34

Ευέλικτες επιλογές, προσαρμοσμένες υπηρεσίες και έμπνευση από τις τελευταίες τάσεις σε συνδυασμό με συμβουλές από τον κομμωτή είναι όλα αυτά που αναζητούν οι πελάτισσες γύρω στα 30.
Ακριβά ξανθά και πιο καστανά μαλλιά φέρνουν περισσότερο ύψος και κατεύθυνση τόνου και λάμψη. Ή απλώς ενισχύουν το υπάρχον χρώμα τους με τον πιο φυσικό τρόπο. 

Η υπηρεσία Melt & Refine παρουσιάζει διακριτικές ανταύγειες που λάμπουν, γυαλίζουν και προσδίδουν μια χαλαρή πολυτέλεια. Ένα διακριτικό αποτέλεσμα αντίθεσης, με μικρές απαιτήσεις συντήρησης, αλλά ακαταμάχητη λάμψη.

ΒΗΜΑΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ:
 • Συμβουλευτική
 • Για διακριτικές, ανεπαίσθητες ανταύγειες που ενσωματώνονται στα φυσικά μαλλιά, χρησιμοποιήστε το BLONDE EXPERT Lightener
 • Για να βελτιώσετε τα φυσικά μαλλιά χρησιμοποιήστε PCC με ή χωρίς COLOR TRANSFORMER ανάλογα με το αποτέλεσμα
 • Μετά τον χρόνο δράσης ξεβγάλετε καλά, λούστε και περιποιηθείτε τα μαλλιά με προϊόντα για βαμμένα μαλλιά
 • Στεγνώστε τα μαλλιά με πιστολάκι και σχεδιάστε τα επόμενα βήματα της βαφής, εάν χρειάζεται
 • Προσθέστε CREA-BOLD σε ανάμιξη με μάσκα για βαμμένα μαλλιά για περισσότερη ενίσχυση χρώματος και λάμψη
 • Μετά τον χρόνο δράσης, ξεβγάλετε σχολαστικά και φορμάρετε όπως συνήθως
 • Φροντίστε να προτείνετε ένα σύστημα περιποίησης στο σπίτι για τη διατήρηση του χρωματικού αποτελέσματος
Πλούσιες καστανές και κόκκινες αποχρώσεις

Οι διαφορετικές αποχρώσεις καστανών και κόκκινων είναι απίστευτα λαμπερές, και βασίζονται σε απαλά, διακριτικά σκούρα και ανοιχτά ρεφλέ που παραμένουν στην ίδια απόχρωση βάσης. Κάθε δημιουργία πρέπει να είναι διακριτική, αλλά και εντυπωσιακή. Το κλειδί και σε αυτήν την εμφάνιση είναι η περιποίηση. Οι άκρες θα πρέπει να φαίνονται λαμπερές, χωρίς να φριζάρουν αλλά ταυτόχρονα εύκολες στο styling, οπότε εστιάστε τόσο στην ενυδάτωση όσο και στο χρώμα όταν δημιουργείτε αυτήν την υπηρεσία.

Ιριδίζον ξανθό

Οι ιριδίζουσες, σχεδόν αόρατες ανταύγειες στις οποίες έχει εφαρμοστεί ρεφλέ θα ανεβάσουν το χρώμα στο επόμενο επίπεδο, αλλά κρατήστε το ξάνοιγμα χαμηλά για να αποφύγετε μια πολύ ανοιχτή και ξεθωριασμένη εμφάνιση. Οι ανταύγειες αυτές πρέπει να ενσωματώνονται στα μαλλιά και να προσφέρουν άψογη λάμψη, γι’ αυτό το BLONDE EXPERT είναι το ιδανικό προϊόν ξανοίγματος που σέβεται την υγεία κάθε τούφας. Το μυστικό βρίσκεται στις στρώσεις αποχρώσεων στην ίδια τονική κατεύθυνση, ώστε να αποφύγετε τη δημιουργία ανομοιογενών τουφών.

Colour refinement

Αν η πελάτισσά σας έχει ωραίο πολυδιάστατο φυσικό χρώμα στα μαλλιά της, μια ανανέωση χρώματος ίσως είναι αυτό που χρειάζονται να αναδείξουν την υπάρχουσα πλούσια εικόνα με PCC και COLOR TRANSFORMER Επίσης αναμίξτε το CREA-BOLD με τη θεραπεία για βαμμένα μαλλιά.

Bespoke sublimity Υπηρεσία

Ιδανικό γκρουπ:
Precision Seeker 
Ηλικιακή ομάδα: 35-44

Η αίσθηση των φρεσκοβαμμένων μαλλιών είναι ασύγκριτη. Για τους ειδικούς στη βαφή και για τις πελάτισσες, η διαδικασία της βαφής προσφέρει ικανοποίηση, είτε ανανεώνετε τις ανταύγειες, είτε δημιουργείτε ένα λαμπερό ομοιόμορφο χρωματικό αποτέλεσμα, είτε θέλετε να καλύψετε τα πρώτα γκρίζα.

ΒΗΜΑΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ:
 • Συμβουλευτική
 • Για να ανανεώσετε το χρώμα στα μαλλιά χρησιμοποιήστε PCC με ή χωρίς COLOR TRANSFORMER ανάλογα με το αποτέλεσμα
 • Μετά τον χρόνο δράσης ξεβγάλετε καλά, λούστε και χρησιμοποιήστε το Colour Conditioner
 • Στεγνώστε τα μαλλιά με πιστολάκι και σχεδιάστε τα επόμενα βήματα της βαφής, εάν χρειάζεται
 • Φροντίστε να προτείνετε ένα σύστημα περιποίησης στο σπίτι για τη διατήρηση του χρωματικού αποτελέσματος

 

ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ:
 • Συμβουλευτική
 • Εφαρμογή θεραπείας και μασάζ
 • Ξεβγάλετε καλά
 • Φορμάρετε όπως συνήθως
που θα καλύψει απαλά τα πρώτα λευκά στις ρίζες

Προτείνουμε να επιλέξετε μια ημιμόνιμη βαφή μαλλιών που θα καλύψει απαλά τα πρώτα λευκά στις ρίζες χωρίς να δημιουργήσει έντονη ανομοιογένεια όταν θα αρχίσει να βγαίνει η ρίζα. Μπορείτε να τολμήσετε να επιτύχετε το πιο τέλειο τελικό αποτέλεσμα, δημιουργώντας ένα όμορφο χρώμα με PCC και το COLOR TRANSFORMER για να καλύψετε τα πρώτα γκρίζα ή απλά για να ανανεώσετε το χρώμα.

Ταυτόχρονα, οι πελάτισσές σας συνειδητοποιούν ότι τα όμορφα μαλλιά και το υγιές τριχωτό της κεφαλής πάνε μαζί. Προτείνετε μια παράλληλη υπηρεσία περιποίησης στο κομμωτήριο για μια ολιστική προσέγγιση. Επόμενο βήμα: διατηρήστε το χρώμα τέλειο για όσο το δυνατόν περισσότερο, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι τα μαλλιά είναι υγιή και λαμπερά, προτείνοντας το καλύτερο σαμπουάν για βαμμένα μαλλιά ή πώς προστατεύουμε τα μαλλιά από τον ήλιο. Μη διστάσετε να δώσετε στις πελάτισσές σας πληροφορίες για το πώς να φροντίζουν τα βαμμένα μαλλιά σαν επαγγελματίες στο σπίτι.

Colour reboot Υπηρεσία

Ιδανικό γκρουπ:
Simply Loyal
Ηλικιακή ομάδα: 45-55

Όταν οι πελάτισσες αρχίζουν να βλέπουν τα πρώτα γκρίζα, συνήθως επιλέγουν να καλύψουν τις γκρίζες ρίζες. Ειδικά σε αυτήν την ομάδα, οι πελάτισσες θέλουν ένα φυσικό look, που σας δίνει πολλές ευκαιρίες.

Με την υπηρεσία Color Reboot (αναζωογόνηση χρώματος) μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ανταύγειες για να αναμίξετε τα γκρίζα μαλλιά τους ή να δημιουργήσετε σκιές που θα ενοποιήσουν ομοιόμορφα τις γκρίζες ρίζες. Οι ανταύγειες μπορούν ακόμη και να κάνουν τα μαλλιά να φαίνονται πιο πυκνά.

Το αποτέλεσμα; Ομοιόμορφο, εξαιρετικά φυσικό αποτέλεσμα - ένα πολυτονικό look που ταιριάζει σε όλους, από ξανθές και κοκκινομάλλες έως

ΒΗΜΑΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ:
 • Συμβουλευτική
 • Για ανταύγειες σε πολλούς τόνους, babylights ή balayage, χρησιμοποιήστε το Blonde Expert lightener
 • Για ομοιόμορφη κάλυψη των γκρίζων μαλλιών χρησιμοποιήστε το PCC ή το BLONDE EXPERT Ultra Blend+
 • Μετά τον χρόνο δράσης ξεβγάλετε καλά, λούστε και χρησιμοποιήστε το Colour Conditioner
 • Στεγνώστε τα μαλλιά με πιστολάκι και σχεδιάστε τα επόμενα βήματα της βαφής, εάν χρειάζεται π.χ. να ενισχύσετε τις ανταύγειες με περισσότερους τόνους
 • Μετά τον χρόνο δράσης, ξεβγάλετε σχολαστικά και φορμάρετε όπως συνήθως
 • Φροντίστε να προτείνετε ένα σύστημα περιποίησης στο σπίτι για τη διατήρηση του χρωματικού αποτελέσματος
ΒΑΨΤΕ ΤΑ ΓΚΡΙ ΜΑΛΛΙΑ ΑΝ:

Η πελάτισσά σας θέλει μια απόχρωση στις ρίζες που να πλησιάζει τα γκρίζα της ή προτιμά να έχει την ίδια πλούσια, λαμπερή απόχρωση σε όλα τα μαλλιά της. Δεν θέλουν όλες ανταύγειες, επομένως μια σύνθεση με μόνιμες βαφές PCC ή BLONDE EXPERT Ultra Blend+ θα σας επιτρέψει να καλύψετε τα γκρίζα μαλλιά, ενώ δημιουργείτε παράλληλα ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

ΚΑΝΤΕ ΓΚΡΙ ΑΝΤΑΥΓΕΙΕΣ ΑΝ:
Η πελάτισσά σας έχει ήδη μαλλιά με ανταύγειες που θέλει να τα διατηρήσει ή θέλει να δοκιμάσει ανταύγειες για πρώτη φορά για να καλύψει τα γκρίζα μαλλιά της. Για όσες θέλουν πλήρη κάλυψη και ανταύγειες, η διπλή διαδικασία είναι η καλύτερη λύση. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει πρώτα να βάψετε τις ρίζες και μετά να κάνετε μερικές ανταύγειες σε διάφορους τόνους. Σήμερα, υπάρχουν πάρα πολλές τεχνικές για να κάνετε ανταύγειες, όπως balayage ή babylights.

Όπως όλα τα βαμμένα μαλλιά, έτσι και τα γκρίζα χρειάζονται θρέψη και περιποίηση. Φροντίστε να χρησιμοποιείτε προϊόντα περιποίησης ως τελικό βήμα της υπηρεσίας και ενημερώστε τις πελάτισσές σας πώς να διατηρήσουν το χρώμα τους όταν θα φύγουν από το κομμωτήριο.

Colour reversal Υπηρεσία

Ιδανικό γκρουπ:
Happy Transitioner
Ηλικιακή ομάδα: 55+

Η πελάτισσά σας θέλει απλώς να επαναφέρει τα γκρίζα μαλλιά της ή έχει ασημί τούφες που χρειάζονται βελτίωση;

Θα λατρέψει την Colour Reversal (επαναφορά γκρίζου χρώματος) υπηρεσία. Αναμιγνύοντας τα γκρι και τα ξανθά με πιο σκούρες αποχρώσεις, αυτή η υπηρεσία δημιουργεί φως και σκιές, με αποτέλεσμα τα μαλλιά να αλλάζουν απόχρωση και να λαμπυρίζουν με κάθε κίνηση.

Η υπηρεσία επαναφοράς χρώματος δημιουργεί μια πολυδιάστατη εμφάνιση για την πελάτισσά σας, ανεξάρτητα από το αν έχει ήδη γκρίζα μαλλιά ή αν θέλει να τα επαναφέρει σε γκρίζα απόχρωση.

ΒΗΜΑΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ:
 • Συμβουλευτική
 • Για επαναφορά σε γκρίζα, χρησιμοποιήστε το PCC και το Color Transformer. Ανάλογα με το ιστορικό βαφής των μαλλιών, μπορείτε να δοκιμάσετε μερικά babylights γύρω από το πρόσωπο με το BLONDE EXPERT lightener.
 • Λούστε με σαμπουάν και περιποιηθείτε τα μαλλιά με ειδικά προϊόντα για βαμμένα ή αποχρωματισμένα μαλλιά. Φορμάρετε όπως συνήθως.
 • Φροντίστε να προτείνετε ένα σύστημα περιποίησης στο σπίτι για τη διατήρηση του χρωματικού αποτελέσματος
 • Για συντήρηση, χρησιμοποιήστε το σαμπουάν και τη θεραπεία BLONDE EXPERT InstaCool
ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΑΣΗΜΙ ΤΟΝΟΥ:

Ενημερώστε τις πελάτισσές σας με γκρίζα μαλλιά ότι μπορούν να λούζουν τα μαλλιά τους με ένα μωβ σαμπουάν, ένα spray conditioner και μια θεραπεία. 

Δεν είναι μόνο για τις ξανθιές. Τα βιολέ πιγμέντα μπορούν επίσης να εξουδετερώσουν τους κίτρινους τόνους σε γκρίζα και ασημί μαλλιά. 

Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να τα λούζουν με το σαμπουάν BLOND EXPERT InstaCool , να το αφήσουν να δράσει για 2-5 λεπτά, στη συνέχεια να τα ξεβγάλουν και να συνεχίσουν με το spray conditioner ή τη θεραπεία BLONDE EXPERT InstaCool.

ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΕ ΓΚΡΙΖΑ ΜΑΛΛΙΑ:

Εάν η πελάτισσά σας θέλει να μεταβεί σε γκρίζες αποχρώσεις, μπορείτε να προσθέσετε προσεκτικά lowlights ή πιο ανοιχτά babylights γύρω από τη γραμμή των μαλλιών για να προσθέσετε μεγαλύτερη διάσταση.

Δοκιμάστε αυτές τις πιο σκούρες ανταύγειες με PCC και το COLOR TRANSFORMER για να δημιουργήσετε ένα ελαφρώς πιο διάφανο αποτέλεσμα. Ή, για να επιτύχετε υψηλότερη ένταση χρώματος, εφαρμόστε PCC cool, σκούρες αποχρώσεις με 100 κάλυψη και βαθύτερο φινίρισμα. 

Το τέλειο προϊόν για τη δημιουργία babylights είναι το BLONDE EXPERT Lightener.

Όπως όλα τα βαμμένα μαλλιά, έτσι και τα γκρίζα χρειάζονται θρέψη και περιποίηση. Φροντίστε να χρησιμοποιείτε προϊόντα περιποίησης ως τελικό βήμα της υπηρεσίας και ενημερώστε τις πελάτισσες πώς να διατηρήσουν το χρώμα τους όταν θα φύγουν από το κομμωτήριο.