Skip to Content

SSC A/W 23

Το ταξίδι του χρώματος συνεχίζεται με το τελευταίο μέρος της συλλογή μας - Φθινόπωρο Χειμώνας της Χρονιάς του Χρώματος.

Καθώς μπαίνουμε στη νέα σεζόν, σας παρουσιάζουμε μια νέα εκδοχή της συλλογής Ωδή στο Χρώμα. Οι ζωηρές αποχρώσεις και τα τολμηρά εμβληματικά looks που πρωταγωνίστησαν στη συλλογή Άνοιξη Καλοκαίρι, τώρα αναζωογονούνται, καθώς προσαρμόζονται στο δροσερό φθινοπωρινό αέρα και την παγωμένη αγκαλιά του χειμώνα.

Με αυτήν τη νέα προσέγγιση, στοχεύουμε να σας εμπνεύσουμε, παρέχοντας μια σειρά από πολύχρωμες ιδέες που μπορείτε να απολαμβάνετε όλη τη χρονιά. Ελάτε λοιπόν μαζί μας και ανακαλύψτε το νέο κεφάλαιο της Χρονιάς του Χρώματος.

PEACH GRADATION

Το καλοκαίρι η τάση που πρωταγωνίστησε ήταν το Dazzling Expression, τον χειμώνα το Peach Gradation. Παρά τη μετάβαση από το παντελόνι στη φούστα, εξακολουθεί να είναι η μούσα των jeans. Τα μαλλιά της είναι το πραγματικό επίκεντρο, με βερικοκί αποχρώσεις που συμβολίζουν την ελπίδα και την αίσθηση της τόλμης. Με το κοντό και αινιγματικό της look, σάς προσκαλεί να την ακολουθήσετε σε αυτό το πολύχρωμο ταξίδι και να ξεχωρίσετε με τις δικές σας μονδικές αποχρώσεις και style μαλλιών.

BLUE INFINITY

Κάντε μια εντυπωσιακή εμφάνιση με το The Blue Infinity - μια τολμηρή χρωματική επιλογή για τα μαλλιά που ενσαρκώνει την αισιοδοξία και τη δημιουργικότητα. Αυτό είναι το απόλυτο look για να τραβήξετε την προσοχή και η απόχρωσή του είναι η πλέον δημοφιλής απόχρωση της σεζόν. Αψηφήστε τα παλιά στερεότυπα για τα μακριά μαλλιά και αγκαλιάστε τη μοναδικότητά σας με μια τολμηρή χρωματική επιλογή.

CANDY EDGE

Μια γλυκιά συμφωνία χρωμάτων. Βγείτε στο προσκήνιο με αυτό το τολμηρό, φωτεινό και υπέροχο look. Εμπνευσμένο από την καθολική τάση του μωβ, το Candy Edge παρουσιάζει μια μαγευτική απόχρωση λεβάντας που αναλαμβάνει πρωταγωνιστικό ρόλο. Η απόχρωση digital lavender μας θυμίζει επίσης πόσο ψηφιακός έχει γίνει ο πλανήτης μας. Αυτό το look αντανακλά την κοινωνία μας με μια διακριτική σέξι πινελιά.

EARTHY TEXTURE

Η τάση Earthy Texture επαναφέρει την επαναστατική ενέργεια της δεκαετίας του '90 με στυλ που αντλεί έμπνευση από το streetwear. Οι ατίθασες μπούκλες, οι οποίες θυμίζουν εμβληματικούς μουσικούς από εκείνη την εποχή, εξισορροπούνται από το αρμονικό μίγμα χάλκινων και ζωηρών κίτρινων αποχρώσεων. Ετοιμαστείτε για ένα ροκ grunge look με αυτό το χτένισμα που αποπνέει ένα συγκλονιστικό πνεύμα.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ

ΕΜΠΝΕΥΣΗ