Skip to Content

Όροι και προϋποθέσεις συμμετοχής

Ι. Όροι και προϋποθέσεις συμμετοχής

Η ενέργεια αυτή δε συνδέεται, δεν υποστηρίζεται, ούτε επιτηρείται ή ελέγχεται με οποιονδήποτε τρόπο από το Instagram. Παραλήπτης των πληροφοριών που παρέχετε είναι η Henkel AG & Co. KGaA, Henkelstraße 67, 40589 Düsseldorf (εφεξής «Henkel»), και όχι το Instagram. Όλες οι ερωτήσεις, τα σχόλια και τα παράπονα πρέπει να απευθύνονται στη Henkel, και όχι στο Instagram.

Εάν δηλώσετε συμμετοχή στο διαγωνισμό μέσω του Instagram, τα προσωπικά σας δεδομένα (π.χ. διεύθυνση IP και αναγνωριστικό cookie) ενδέχεται να συλλεχθούν απευθείας από το Instagram και να χρησιμοποιηθούν για τους σκοπούς του Instagram. Αυτό μπορεί επίσης να συμβεί στις Η.Π.Α. Η HENKEL δεν είναι υπεύθυνη για τη συλλογή και χρήση προσωπικών δεδομένων, ακόμη και μέσω της εγκατάστασης cookies, από το Instagram. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ακριβείς διαδικασίες επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων, τις περιόδους διατήρησης και τους σκοπούς επεξεργασίας απευθείας από το Instagram, ενώ μπορείτε να πραγματοποιήσετε λήψη της συμφωνίας σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων του Instagram εδώ: https://www.instagram.com/about/legal/privacy/?hl=de

1. Διαδικασία και διενέργεια διαγωνισμού

Ο διαγωνισμός διενεργείται από τη Henkel:

 • Ο διαδικτυακός διαγωνισμός θα λάβει χώρα από τις 1 Οκτωβρίου  2018 έως τις 15 Φεβρουαρίου 2019, 23.59 μ.μ.
 • Για τη συμμετοχή στον διαδικτυακό διαγωνισμό, κάθε συμμετέχων πρέπει να είναι επαγγελματίας κομμωτής ή τελικός καταναλωτής και να υποβάλλει μια φωτογραφία ενός look που δημιουργήθηκε με μία από τις αποχρώσεις Indola #colorblaster.
 • Η δήλωση συμμετοχής μπορεί να γίνει μέσω του ιστότοπου του Instagram με τα hashtag #GETCOLORBLASTED και #SIMPLYSMARTER.
 • Δεν απαιτείται αγορά προϊόντος της Henkel για συμμετοχή στο διαγωνισμό, αλλά απαιτείται πρόσβαση στο Internet.
 • Βραβείο για τη συμμετοχή στον online διαγωνισμό:
  • Το έπαθλο απονέμεται σε 1 νικητή που είναι κομμωτής και σε 1 νικητή που δεν είναι κομμωτής.
  • Το έπαθλο είναι ένα ταξίδι για την επόμενη φωτογράφιση StreetstyleCollection Φθινόπωρο/Χειμώνας σε τοποθεσία που πρόκειται να προσδιοριστεί. Το έπαθλο περιλαμβάνει: αεροπορικά εισιτήρια (μία μετάβαση και μία επιστροφή για κάθε νικητή) οικονομικής θέσης, 2 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4*, παρουσία στη φωτογράφιση StreetstyleCollection Φθινόπωρο/Χειμώνας ως προσκεκλημένος για μία ημέρα, και μία συνάντηση με τους Παγκόσμιους Πρεσβευτές της Indola.
 • ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΙΚΗΤΗ: Όλες οι συμμετοχές που πληρούν τα κριτήρια θα εξεταστούν από μια κριτική επιτροπή που θα αποτελείται από την Aliona Davy και τον Denis Shefel, οι οποίοι θα επιλέξουν τους πιθανούς νικητές με βάση τα ακόλουθα κριτήρια: δημιουργικότητα (55%), τεχνική (45%). Οι δύο (2) υποψήφιοι (ένας κομμωτής και ένας μη κομμωτής) των οποίων οι συμμετοχές θα λάβουν την  υψηλότερη βαθμολογία από τους κριτές θα επιλεγούν ως πιθανοί νικητές.    
 • Οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω μηνύματος στο Instagram εντός 30 μερών από την επιλογή τους.
 • Με τη δημοσίευση των φωτογραφίες και τη χρήση των παραπάνω hashtag, μας επιτρέπετε να αναδημοσιεύουμε και να κοινοποιούμε τις φωτογραφίες και βίντεο που ανεβάσατε σε όλα τα κανάλια κοινωνικών μέσων δικτύωσης και ιστοτόπους της Indola.

2. Δικαίωμα συμμετοχής

Όλα τα φυσικά πρόσωπα ηλικίας 18 ετών και άνω, επαγγελματίες κομμωτές ή τελικοί καταναλωτές, κατοικούν στην Ελλάδα, και που έχουν αποδεχτεί τους όρους και προϋποθέσεις συμμετοχής και έχουν δημοσιεύσει μια φωτογραφία με ένα look που δημιούργησαν οι ίδιοι με μία από τις αποχρώσεις #colorblaster στο Instagram με τα hashtag #GETCOLORBLASTED και #SIMPLYSMARTER.

Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό, όλα τα προσωπικά δεδομένα που παρέχονται πρέπει να είναι έγκυρα και αληθή. Κάθε συμμετέχων επιτρέπεται να δηλώσει συμμετοχή μόνο για λογαριασμό του ιδίου. Οι υπάλληλοι της διοργανώτριας εταιρίας Henkel και των θυγατρικών αυτής, καθώς και οι συγγενείς τους, δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

3. Σύμφωνη γνώμη πελάτη /Δήλωση περί μη παραβίασης /Χρήση δημοσιεύσεων

Ο συμμετέχων πρέπει να διασφαλίσει ότι το άτομο που εικονίζεται σε οποιαδήποτε φωτογραφία, εικόνα ή βίντεο που υποβάλλεται από τον συμμετέχοντα στο πλαίσιο του παρόντος διαγωνισμού είναι τουλάχιστον 18 ετών και έχει χορηγήσει τη συγκατάθεσή του/της για τη δημοσίευση της σχετικής φωτογραφίας ή βίντεο στο διαδίκτυο και την υποβολή της στον εν λόγω online διαγωνισμό.

Ο συμμετέχων δεσμεύεται ότι η συμμετοχή του και όλο το υλικό που περιλαμβάνεται σε αυτήν αποτελεί προσωπικό του έργο και δεν παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας ή άλλα δικαιώματα τρίτων.

4. Αποκλεισμός συγκεκριμένων προσώπων

Σε περίπτωση που κάποιος συμμετέχων παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής, ή υποβάλλει περιεχόμενο το οποίο κατά τη Henkel είναι ακατάλληλο, μη νόμιμο ή προσβλητικό, η Henkel διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείσει τον συγκεκριμένο συμμετέχοντα από το διαγωνισμό.

Επίσης θα αποκλείονται οι συμμετέχοντες που χρησιμοποιούν μη νόμιμα μέσα  ή άλλως δημιουργούν, με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, τεχνητό πλεονέκτημα μέσω πρακτικών χειραγώγησης. Σε αυτές τις περιπτώσεις, η Henkel δύναται ακόμη να ανακαλέσει το βραβείο και να ζητήσει την επιστροφή του.

5. Πρόωρη λήξη του διαγωνισμού

Η Ηenkel διατηρεί το δικαίωμα να παύσει ή να λήξει το διαγωνισμό ή να τροποποιήσει οποιονδήποτε εκ των όρων του οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς προειδοποίηση. Συγκεκριμένα, η Henkel θα κάνει χρήση αυτού του δικαιώματος εάν, εξαιτίας τεχνικών προβλημάτων (π.χ. ιός στο σύστημα υπολογιστών, αθέμιτος χειρισμός ή σφάλμα στο υλικό ή/και λογισμικό) ή για νομικούς λόγους, δεν μπορεί να παρασχεθεί καμία εγγύηση για την ορθή εκτέλεση του διαγωνισμού.

Στο βαθμό που η παύση αυτή του διαγωνισμού οφείλεται σε συμπεριφορά  συμμετέχοντα, η Henkel δύναται να ζητήσει αποζημίωση από το συγκεκριμένο άτομο για την αποκατάσταση των ζημιών που υπέστη.

6. Έπαθλο και νικητής επάθλου

Οι δύο (2) νικητές του βραβείου θα ενημερωθούν από τη Henkel μέσω μηνύματος στο Instagram εντός 30 ημερών από την ανάδειξή τους χωρίς καμία εγγύηση.  Εάν κάποιος νικητής δεν απαντήσει στο μήνυμα του Instagram εντός 14 ημερών από την ημερομηνία ειδοποίησης του από τη Henkel, θα χάσει το δικαίωμα διεκδίκησης του βραβείου και η Henkel θα έχει δικαίωμα να επιλέξει το επόμενο καλύτερο look.  Το όνομα κάθε νικητή θα ανακοινωθεί στον ιστότοπο www.indola.com καθώς και στα κανάλια κοινωνικών μέσων δικτύωσης της Indola εντός 30 ημερών από την επιβεβαίωση.

Τα βραβεία πρέπει να εξαργυρωθούν (και το ταξίδι να ολοκληρωθεί) μεταξύ Μάιο και Ιούνιο 2019, ενώ οι ακριβείς ημερομηνίες θα συμφωνηθούν μεταξύ της Henkel και των νικητών, ανάλογα με την ημερομηνία φωτογράφησης για την Φωτογράφηση StreetstyleCollection. Όλα τα κουπόνια λήγουν εάν δεν εξαργυρωθούν και δεν χρησιμοποιηθούν εντός του χρονικού διαστήματος που αναφέρεται παραπάνω.  Κάθε συμμετέχων δύναται να εξαργυρώσει μόνο ένα βραβείο, το οποίο δεν είναι ανταλλάξιμο με μετρητά. Απαιτήσεις σε σχέση με τα βραβεία δεν εκχωρούνται σε τρίτους. Η Henkel διατηρεί το δικαίωμα να αντικαταστήσει το βραβείο με άλλο βραβείο παρόμοιας αξίας σε περίπτωση που το αρχικό προσφερόμενο βραβείο δεν είναι διαθέσιμο ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια.

Η κράτηση για το ταξίδι στην τοποθεσία της επόμενης φωτογράφησης Φθινόπωρο/Χειμώνας θα γίνει ατομικά με τρίτο πάροχο που θα επιλέξει η Henkel και θα υποδείξει στο νικητή. Η παροχή από τρίτους αυτών των ταξιδιών υπόκειται στους όρους και τις προϋποθέσεις του ταξιδιωτικού γραφείου και άλλων τρίτων παρόχων ή μεταφορέων. Αυτοί οι όροι και προϋποθέσεις διατίθενται κατόπιν αιτήματος και πριν τη συμμετοχή σας στο διαγωνισμό. Η Henkel δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη εάν, για οποιονδήποτε λόγο, οι πτήσεις ή άλλοι διακανονισμοί  για το ταξίδι ακυρωθούν ή καθυστερήσουν. Η Henkel δεν δύναται να παρέχει άλλους διακανονισμούς προς αντικατάσταση.

Αποτελεί αποκλειστική ευθύνη του συμμετέχοντα και του ατόμου που ταξιδεύει μαζί του να διασφαλίσουν πριν από το ταξίδι ότι διαθέτουν όλα τα απαραίτητα ταξιδιωτικά και υγειονομικά έγγραφα. Συνιστάται σε όλα τα άτομα που ταξιδεύουν να εξασφαλίσουν επαρκή ταξιδιωτική ασφάλιση. Αποτελεί αποκλειστική ευθύνη του κάθε ατόμου που ταξιδεύει να διασφαλίσει ότι οποιαδήποτε ασφαλιστική κάλυψη αποκτήσει θα  είναι κατάλληλη για τις ανάγκες του.

Η Henkel δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε έξοδα σχετίζονται με το βραβείο και δεν περιλαμβάνονται ρητά σε αυτό (συμπεριλαμβανομένης, μεταξύ άλλων, της μετακίνησης προς και από το αεροδρόμιο).

7. Νομική ευθύνη

Η Henkel δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για απώλεια συμμετοχών εξαιτίας τεχνικής βλάβης, ή για συμμετοχές που έχουν καθυστερήσει, έχουν σταλεί σε λάθος προορισμό, έχουν καταστραφεί ή συμμετοχές που είναι ατελείς, παραπλανητικές ή διαθέτουν εσφαλμένη επισήμανση. Η απόδειξη συμμετοχής δεν συνεπάγεται αυτόματα απόδειξη λήψης.

Μετά την απονομή του βραβείου, η Henkel απαλλάσσεται από όλες τις  περαιτέρω υποχρεώσεις έναντι των νικητών και των συμμετεχόντων στο διαγωνισμό.

Η Henkel δεν ευθύνεται έναντι των νικητών για υλικά ή/και νομικά ελαττώματα του βραβείου που παρέχεται από συνεργαζόμενη εταιρεία  ή/και για την αφερεγγυότητα της συνεργαζόμενης εταιρείας, καθώς και για τις συνεπαγόμενες  συνέπειες όσον αφορά τη διενέργεια του διαγωνισμού και την απονομή του βραβείου. Τυχόν παράπονα και εν γένει αξιώσεις των νικητών στις περιπτώσεις αυτές, θα πρέπει να απευθύνονται στη συνεργαζόμενη εταιρεία.

Η Henkel ευθύνεται έναντι των συμμετεχόντων και των νικητών μόνο για τυχόν ζημίες που υπέστησαν και που οφείλονται αποκλειστικώς και μόνο σε δόλο ή  βαριά αμέλειά της.

Η Henkel δεν ευθύνεται έναντι των συμμετεχόντων και των νικητών για ζημίες εξαιτίας σφαλμάτων, καθυστερήσεων ή διακοπών κατά τη μεταφορά, ελαττωμάτων στις τεχνικές εγκαταστάσεις και υπηρεσίες, εσφαλμένων περιεχομένων, απώλειας ή διαγραφής δεδομένων, ιών ή άλλης αιτίας που ενδέχεται να προκύψει κατά τη συμμετοχή στο διαγωνισμό.

Δεν υφίσταται καμία ευθύνη της Henkel οποιουδήποτε είδους  έναντι των ατόμων που εξαιρούνται σύμφωνα με την Παράγραφο 4 για τον αποκλεισμό αυτό.

8. Λοιπά

Η απόφαση της Henkel είναι οριστική και δεν υφίσταται δικαίωμα ένστασης. Οι όροι και προϋποθέσεις συμμετοχής καθώς και η νομική σχέση στο σύνολό της ανάμεσα στους συμμετέχοντες και τη Henkel υπόκεινται αποκλειστικά στη νομοθεσία της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας. Εάν μεμονωμένες διατάξεις των όρων και προϋποθέσεων συμμετοχής είναι ή καταστούν άκυρες, δεν επηρεάζεται η ισχύς των υπόλοιπων διατάξεων. Οι όροι και προϋποθέσεις συμμετοχής δύναται να τροποποιηθούν ανά πάσα στιγμή από τη Henkel χωρίς προειδοποίηση.

Ισχύουν επίσης οι γενικοί όροι χρήσης του ιστότοπου της Henkel. Αυτοί βρίσκονται δημοσιευμένοι στη διεύθυνση: www.henkel.com/terms-of-use

 

II. Συναίνεση σε Δικαιώματα Χρήσης

Με τη συμμετοχή στον online διαγωνισμό, ο συμμετέχων συμφωνεί ότι η Henkel μπορεί να χρησιμοποιήσει το περιεχόμενο που παρέχεται στο πλαίσιο του διαγωνισμού στον online διαγωνισμό και επισημαίνεται με τα Hashtag #GETCOLORBLASTED και #SIMPLYSMARTER για τους παρακάτω σκοπούς:

 • Το περιεχόμενο επιτρέπεται να προβάλλεται σε όλους τους ιστότοπους και τις τοποθεσίες μέσων κοινωνικής δικτύωσης της Indola.
 • Στο περιεχόμενο επιτρέπεται να προβάλλονται το όνομα και το πρώτο γράμμα του επιθέτου αλλά και το όνομα χρήστη στο Instagram.
 • Η Indola μπορεί να κοινοποιήσει ξανά και να αναδημοσιεύει το σύνολο του περιεχομένου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ιστότοπους της Indola.
 • Η Indola επιτρέπεται να χρησιμοποιεί το περιεχόμενο για κάθε είδους διαφημιστικό υλικό (online και έντυπα).

Για αυτόν το σκοπό, ο συμμετέχων παραχωρεί στη Henkel δικαιώματα χρήσης του περιεχομένου παγκοσμίως για απεριόριστη χρονική περίοδο. Στα δικαιώματα χρήσης περιλαμβάνεται το δικαίωμα αλλαγής και επεξεργασίας του περιεχομένου.