#indolaselected

Γνωρίστε την ομάδα #indolaselected! Πέρασαν ολόκληρο το 2021 μέσα στον κόσμο της INDOLA βάζοντας τη δική τους πινελιά στα πρόσφατα Social Media #hairtrends. Εκθαμβωτικά ξανθά looks, πολύχρωμα παστέλ και χρήσιμα #SmartTips είναι μόνο μερικά από αυτά που έρχονται. Ακολουθήστε τους @shefeldenis, @hairbylynndy και @sita_zoroa στο Instagram για να μαθένετε τα τελευταία νέα της ομάδας και updates για το ed(you)cation. Θα βρείτε επίσης και αποκλειστικό περιεχόμενο στο Instagram μέσω της @indola!

Πρόσφατο Event

Μαΐου 2021

Main Newsflash Image

Cotton Candy - Μάιος 2021

Η #indolaselected ομάδα μας συναντήθηκε και στο Αμβούργο και στη Μόσχα, προσφέροντας έμπνευση αυθεντική & σε πραγματικό χρόνο. Αυτή τη φορά χρησμοποιήσαμε τα #colorblaster και την ΝΕΑ σειρά Indola Care & Style για να δημιουργήσουμε και να μοιραστούμε μοναδικό περιεχόμενο - επιδεικνύοντας τις πιο προηγμένες τεχνικές και τα εκθαμβωτικά αποτελέσματα που μπορούμε να επιτύχουμε χρησιμοποιώντας τα προϊόντα της Indola. Το καλοκαίρι σημαίνει χρώματα και θέλουμε να αξιοποιήσουμε τις όλο το έυρος δυνατοτήτων των #colorblaster για να ανταποκριθούμε στις επιθυμίες των πελατισσών μας για ένα πολύχρωμο και δημιουργικό look. Αυτό συνοδεύτηκε από εκθαμβωτικά style χρησιμοποιώντας τη νέα σειρά Care & Style της Indola. Δώσαμε στη Sita το ρόλο της "Creative Colour Expert" που ήταν και το κεντρικό θέμα αυτού του Event!

Φεβρουαρίου 2021

Main Newsflash Image

Blonde Marathon - Φεβρουάριος 2021

Το #indolaselected επιστρέφει με την ομάδα influencer του προσφέροντας αυθεντική έμπνευση! Ξεκινήσαμε το πρόγραμμα αυτής της χρονιάς με ένα online ψηφιακό event για να έρθουμε κοντά και να δημιουργήσουμε περιεχόμενο ακόμα και την εποχή του Covid. Μέσω του Blonde Marathon ανταποκριθήκαμε στις τελευταίες τάσεις και τεχνικές για τα ξανθά μαλλιά. Δώσαμε στον Denis το ρόλο του "Blonde Expert" που ήταν το κύριο θέμα του event μας . Μην το χάσετε! Δείτε το περιεχόμενο αυτού του event στα social media μας! Ξεκινήσαμε επίσης την UGC καμπάνια με περιεχόμενο που δημιουργήθηκε από τα μέλη της ομάδας μας για να ενθαρρύνουμε εσάς - την κοινότητά μας να δημιουργήσετε ξανθά look και να γίνετε ένας #BlondeExpert

Φεβρουαρίου 2020

Main Newsflash Image

Πρόσφατο Event

Η μία λέξη που χαρακτήρισε αυτό το event ήταν η ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ. Μερικές από τις δραστηριότητες που προετοιμάστηκαν για την ομάδα των International Influencers ήταν: μια συνάντηση ένας προς ένας του δικού μας Ambassador, Andy Smith και της Irene, μια special ξενάγηση στο τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης, και τέλος η παρουσίαση της δικής τους οπτικής για τα Street Style Looks Άνοιξη και Καλοκαίρι σε συνδυασμό με μια street style φωτογράφιση στο Drilling στο Αμβούργο. Οι Lynndy και Sita δημιούργησαν τη δική τους εκδοχή του Stand Out Camo look χρησιμοποιώντας τη blockbuster τεχνική colourblocking, ενώ ο Denis μας έδειξε τις ικανότητές του στο colourmelting με μια υπέροχη μίξη για το Cut That Out look.

Archive

  • 2021
    • Μάϊος
    • Φεβρουάριος
  • 2020
    • Φεβρουάριος

Nέοι Influencers

Selected_Denis

Denis

Tαλαντούχος colourist, ιδιοκτήτης κομμωτηρίου και local Ambassador της Indola, και ed(you)cator από τη Μόσχα. Ο Denis Shefel από τη Ρωσία γίνεται μέλος της ομάδας #indolaselected για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και θα σας χαρίσει εκπληκτικά χρωματικά αποτελέσματα τα οποία μοιράζεται με περηφάνεια στη σελίδα του στο Instagram.


Selected_Lynndy

Lynndy

H Lynndy Rolfe είναι μια βραβευμένη κομμώτρια, session stylist και Bρετανίδα Master Barber από το Northampton, UK. Γνωστή στον κλάδο της κομμωτικής για τη θετική της στάση, την επιμονή της και τη σκληρή δουλειά, η Lynndy έχει γίνει ένα ανερχόμενο αστέρι στον κλάδο ενώ παράλληλα αναπτύσσει το πάθος της για την εκπαίδευση και τη διδασκαλία.


Selected_Sita

Sita

Με 20 χρόνια εμπειρίας στην κομμωτική, η Irene έχει συμμετάσχει σε μια πληθώρα projects, από τον κινηματογράφο, την τηλεόραση και editorials, μέχρι και σε πασαρέλες μόδας και τεχνικά trainings. Σα να μην έφταναν αυτά, είναι ειδική στο χρώμα με μια εξαιρετική παρουσόα στο Instagram όπου δείχνει τις δημιουργίες της και την εξειδίκευσή της.