NEWSFLASH! Νέο Ed(you)cation για εσάς!

Καλώς ορίσατε στο μηνιαίο μας Newsflash που η εκπαίδευση συναντά τη διασκέδαση!

Γίνετε μέλος της ομάδας #indolaselected καθώς γίνονται οι ειδικοί εκπαιδευτές μας και σας ταξιδεύουν σε μηνιαία βάση για να ανακαλύψετε νέες εύκολες τεχνικές για το κομμωτήριο που θα αναπτύξουν τη δημιουργικότητά και την εξειδίκευσή σας. Η εκπαίδευσή μας θα είναι εδώ για εσάς σε αυτό το νέο κομμάτι όπου θα μπορείτε να βρείτε ολοκληρωμένα step by step tutorials και άρθρα για τεχνικές που είναι στη μόδα και εξειδικευμένες συμβουλές. Ακολουθήστε την ομάδα #indolaselected στα δικά σας social media και βρείτε το ολοκληρωμένο Ed(you)cation Newsflash εδώ κάθε μήνα. Θα τα έχετε όλα! Κούρεμα, χρώμα και φυσικά, styling!

Απριλίου 2020

Main Newsflash Image

BLONDING CRAFT: Modern Placements

να αποκτήσει η πελάτισσά σας! Αν η πελάτισσά σας επιθυμεί ένα λαμπερό looκ, δουλέψτε οριζόντια προς τα επάνω ή κρεπάρετε εκείνα τα κομμάτια. Αφού στεγνώσετε τα μαλλιά, οι πελάτισσές σας θα εντυπωσιαστούν από τον όμορφο συνδυασμό αυτών των τολμηρών τμημάτων με μια υπηρεσία toning. Έπειτα, ήρθε η ώρα να χρησιμοποιήσετε τη φαντασία σας και να εξατομικεύσετε το αποτέλεσμα της πελάτισσάς σας. Είτε δουλέψτε τις ρίζες για ένα πιο lived-in balayage look ή αγνοήστε αυτό το βήμα και δουλέψτε σε οριζόντια τμήματα. Ο ειδικός στα ξανθά και μέλος της δημιουργικής ομάδας #indolaselected, Denis Shefel (@shefeldenis), επιλέγει τις αποχρώσεις PCC και ένα 4% Developer και τότε προσθέτει το Color Transformer με μια αναλογία ανάμιξης 1:1:0.5. To Color Transformer μετατρέπει τις αποχρώσεις PCC σε ημι-μόνιμες. Είναι ένας ευθύς τρόπος ώστε να διαχειριστείτε αυτή τη διπλή εφαρμογή. Το να ελέγχεται οπτικά το toner είναι το κλειδί, αλλά μπορείτε πάντα να βασιστείτε στο τέλειο χρωματικό αποτέλεσμα και την πανέμορφη λάμψη. Παρακολουθήστε το tutorial και δείτε το step by step οδηγό παρακάτω ως αναφορά. Με αυτές τις εύκολες τεχνικές που σας εξοικονομούν χρόνο ώστε να δημιουργήσετε και να αναπτύξετε τις υπηρεσίες χρώματος στο κομμωτήριό σας.
Newsflash 2020
Denis - Εξειδικευμένη Συμβουλή
"Χρησιμοποιώντας ένα ημι-μόνιμο χρώμα για να τονίσετε τα μαλλιά μετά την εφαρμογή ενός freehand balayage είναι η δική μου τεχνική. Διασφαλίζει ότι τα μαλλιά θα παραμείνουν λαμπερά μέχρι την επόμενη επίσκεψη στο κομμωτήριο"

Μαΐου 2020

Main Newsflash Image

ΞΑΝΘΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑ: Contour Lights

Διασκέδαση! Λάμψη! Τόλμη! Αφήστε τα contour lights να δράσει… Γνωρίζουμε πως λατρεύετε να βοηθάτε τις πελάτισσές σας να ακολουθήσουν τις τελευταίες τάσεις. Αυτήν την Άνοιξη, σας φέρνουμε ένα κλασικό ρετρό, με ξανθά contours, αλλά με ένα φρέσκο και δραματικό twist! Η νέα δεκαετία φέρνει και ένα νέο look και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε από το να δουλέψετε ξανά τα highlights της περιμέτρου του προσώπου των 90s. Αυτά έχουν έρθει πάλι στη μόδα και οι πελάτισσές σας απλά θα λατρέψουν την ευελιξία και το αποτέλεσμά τους! Από τη Ginger Spice έως τη Beyoncé - το μυστικό Από τη στιγμή που η Ginger Spice εμφανίστηκε στη σκηνή, οι γυναίκες έχουν συνδυάσει το ξανθό περιμετρικά του προσώπου της με την αυτοπεποίθηση και την επιμονή για μια "γεμάτη" ζωή. Τώρα, τα contours χαρίζουν έναν τρόπο ώστε οι γυναίκες να ανακτήσουν τη δύναμή τους. Πηγαίνοντας σε τολμηρά χρώματα στέλενετε ένα ισχυρό μήνυμα ως προς την εσωτερική σας δύναμη και την επιμονή σας. Αυτό το style έχει γίνει ιδιαιτέρως σημαντικό στις celebrities από την Αμερική, οι οποίες επί καθημερινής βάσεως θέτουν τους δικούς τους κανόνες, όπως και η Beyoncé. Η βραβευμένη Lynndy Rolfe (@hairbylynndy), κομμώτρια στο επάγγελμα και μέλος της δημιουργικής ομάδας #indolaselected έχει δει αυτήν την τάση να διαδίδεται από το Λονδίνο σε κορυφαία κομμωτήρια σε όλο τον κόσμο. Προτείνει το Blonde Expert Bleaching Powder για να λάβετε 8 τόνους ξάνοιγμα και εκπληκτική καθαρότητα χρώματος, ενώ ενισχύει τους δεσμούς της τρίχας και ελαχιστοποιεί το σπάσιμο. Αυτό το look δεν περιορίζεται σε ξανθές ανταύγειες - μπορείτε να είστε δημιουργικοί, να εξατομικεύσετε τα contours στην περίμετρο του προσώπου των πελατισσών σας που θέλουν στυλ που είναι τέλεια για το Instagram το Καλοκαίρι.
Newsflash 2020
Η Συμβουλή της Lynndy
"Λατρεύω να αναμιγνύω τα ξανθά μου με ροζ αποχρώσεις. Ανανεώστε τις τεχνικές σας με μια εμπορική απόχρωση και αποκτήστε μια εντελώς νέα εκδοχή της παραδοσιακής highligh υπηρεσίας"

Archive

  • 2020
    • Απρίλιος
    • Μάϊος